Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Muoto® moottorisänky

Muoto® moottorisänky

Muoto®-moottorisängystä on ilo herätä uuteen päivään pirteänä!

Enää sinun ei tarvitse huolehtia onko sänkyvalinta oikea, Muoto-sarjan patjoissa on monta ominaisuutta ja jäykkyyttä, jolloin patjaa kääntämällä oikea jämäkkyys löytyy varmasti. Patja myös elää mukanasi, mikäli kehon painopisteet muuttuvat ajan kuluessa. Muoto®-moottorisängyssä on portaaton päätyjen nosto langattomalla ohjaimella. Molemmat puolet säädettävissä eri asentoon.

Tutustu verhoiluvaihtoehtoihin ja täydennä kokonaisuus Muoto®-sängynpäädyllä. Kuvan ruskean sängyn verhoilu on Texas 04 / Juliette 01 ja harmaan Malbo 17 / Juliette 180.

Saatavana myös jenkkisänkynä.

Uusi Muoto®-sarja tarjoaa nukkujalleen ainutlaatuisen rauhallisen unen tukiessaan kehoa juuri oikealla tavalla

Kotimaiseen Muoto®-jenkkisänkyyn voit valita pussijousitetun patjan tai kehon lämpötilan mukaan muotoutuvan memory-patjan. Molemmissa patjavaihtoehdoissa on myös hartialinjan jäykkyyden säätömahdollisuus.

Moottorisängyt ovat toki mukavia myös lukemiseen tai tv:n katseluun, mutta erityisen suuri merkitys moottoroidulla sängyllä on täydellisesti viimeistelty vartalon tuki. Päätyjä ohjaamalla viimeistelet itse oman tuen tarpeen, hyvin pienelläkin päädyn nostolla voi olla suuri merkitys unen laatuun.

Muoto®-sarjan tuotteet valmistetaan käsityönä Suomessa

Kotimaisen Unico Finland Oy:n suunnittelemat ja Kauhavalla valmistamat Muoto®-sarjan sängyt muotoutuvat nimensäkin mukaisesti jokaiselle vartalotyypille. Käännettävän patjan ansiosta saat samassa sängyssä monta erilaista jämäkkyyttää, jolloin oikea hartia- ja lantiolinjan tuki löytyy varmasti.

  • Memory muotoutuvan patjan jäykkyydet ovat medium ja hard
  • Pussijousipatjassa M/L ja XL/XXL
  • Kaikissa patjoissa on myös hartialinjan jäykkyyden säädettävyys patjaa käännettäessä pituussuunnassa.Lisäksi Pocket-jousituksen kovuus muuttuu ylösalaisin kääntämällä.

Pussijousipatjassa on patjan käännettävyyden lisäksi vartaloa hyvin myötäilevä ja tukea antava Pocket Springs –jousisto, jossa jokainen yksittäinen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa. Kangaspussit suojaavat myös jousistoa kulumiselta, ehkäisevät turhaa melua sekä jousien liikkumista patjan sisällä.

Muotoutuva Memory-patja luo nukkujalleen painottomuuden tunteen muotoutuessaan kehon lämpötilan ja muodon mukaan vähentäen vastapainetta. Patjan muistivaahto reagoi nukkujan liikkeisiin ja helpottaa rauhallisen unen jatkumista.

Muoto®-sarjassa on kaksi erilaista petauspatjavaihtoehtoa, Relax ja Memory. Relax petauspatjalla tuot sänkyyn erityistä silkkistä pehmeyttä ja sijauspatjan päällinen poistaa erityisen hyvin kosteutta, jolloin sänky pysyy viileänä ja mukavana nukkua koko ajan. Memory on petauspatjoista jämäkämpi, se muotoutuu kehon lämpötilan mukaan samoin kuin Memory patjakin. Molemmat petauspatjat sopivat molempiin patjamalleihin.

Huom! Jenkkisängyn alarunko on yhtenäinen, joka on hyvä ottaa huomioon jo ostovaiheessa. Varmista, että sänky tulee tilaan, johon sängyn kokoleveä alarunko on mahdollista kuljettaa.

Katso kaikki Muoto®-tuotteet

  • Tuotenumero: muokattava-MYY04709-MYY04708-MYY04697-MYY04696-MYY04695-MYY04694-MYY04707-MYY04706

Voisit kiinnostua myös näistä