Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Moottorisängyt Silk moottorisänky (kampanja)

Silk moottorisänky (kampanja)

Säädettävää mukavuutta arkeen!

Belluksen Silk-sarjan moottorisänky sopeutuu erinomaisesti monenlaisiin yksilöllisiin tarpeisiin. Erikoispitkässä säätövuoteessa on hiljainen sekä laadukas moottori ja asennon voi helposti säätää mieluisaksi langallisella kaukosäätimellä.

Silk-patjassa on alimpana moottorin ympärillä havupuurunko, jonka päällä on kuitukangas sekä Bonnel-jousisto. Näiden päällä on ekohuopa sekä jämäkkä ja hyvin muotoutuva kylmävaahtopatja 5-vyöhykejaetuilla pussijousituksilla, jossa jouset on pakattu omiin erityisiin kangaspusseihin. Pusseihin laitto vähentää jousien kulumista, estää turhaa ääntä ja liikkumista patjan sisällä.

Silk-moottorisänky on verhoiltu mustalla Harold–sisustuskankaalla. Yksityiskohtainen viimeistely saadaan aikaan profiloidulla vaahtomuovipetauspatjalla sekä rosterin värisillä pikarijaloilla. Kuvassa oleva heftattu petauspatja on ostettavissa lisähintaan. Voit valita sängyn verhoilun myös muista yli 200 verhoiluvaihtoehdoista, myös jalka- ja sijauspatjavaihtoehtoja on useita.

Lisätietoa näistä saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Belluksen tehtaalla valmistetussa Silk-moottorisängyssä on käsityönä tehty, korkealaatuinen massiivipuusta valmistettu runko ja tehokas patjaa liikuttava moottori. Myös laadukkaat pussijouset tehdas valmistaa itse. Yksittäin pakatut ja karkaistut sekä esijännitetyt pussijouset takaavat maksimaalisen mukavuuden ja hyvän ergonomian nukkujalle. Patjan jämäkän ja hyvin muotoutuvan 5-vyöhykejaetun pussijousiston jokainen jousi on pakattu omaan kangaspussiinsa, jolloin jouset joustavat ja muotoutuvat kehon mukaisesti. Näin patja tukee vartaloa juuri oikeista kohdista, myötäillen hartioiden ja lantion kohdalta sekä kannatellen keskivartaloa. Silk-sarjan tuotteissa voit valita sopivan patjajäykkyyden kahdesta kovuudesta; medium tai hard.

Petauspatja on myös olennainen osa kokonaisuutta, joka pitää varsinaisen patjan myös puhtaampana sekä helpottaa vuoteen sijaamista. Seitsemän senttiä korkean sijauspatjan materiaalina on profiloitu vaahtomuovi, joka lisää nukkumismukavuutta ja sängyn hengittävyyttä. Petauspatjan päällinen on verhoiltu stretch-joustokankaalla, ja se on irrotettavissa sekä vesipestävissä. Sijauspatjan päälle asetettavalla sijauspatjan suojalla helpotat petauspatjan puhtaana pitämistä. Sijauspatjan suojat myydään erikseen. Silk-moottorisänkyyn on saatavilla myös muita sijauspatjavaihtoehtoja, joista löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon.

Sijauspatjan ja verhoilun lisäksi, myös jalkamalli on räätälöitävissä toiveidesi mukaan. Voit kruunata kokonaisuutesi 30 erilaisesta jalkavaihtoehdosta. Värivaihtoehdot ovat musta, wenge, pähkinä, tammi, pyökki, valkoinen tai rosteri. Moottorisänkyyn on saatavina lisähintaan myös sängynpääty, päätyarkku tai päätyistuin sängyn kanssa samalla kankaalla verhoiltuna, kysy lähimmästä myymälästäsi lisää.

Miksi moottorisänky?

Tutkimusten mukaan säädettävässä moottorisängyssä nukahdat nopeammin, sillä saat sängyn säädettyä aina optimaaliseen asentoon omaa nukkumistasi mukaillen. Hyvä nukkumisen asento takaa jopa 60 % enemmän syvää unta kuin perinteisessä sängyssä.

Säätöominaisuuksien ansiosta vartalo saa täydellisen tuen, mikä edesauttaa kehon ja lihaksien palautumista. Hyvän nukkumisasennon ansiosta hengitystiet avautuvat, jolloin hengittäminen helpottuu ja kuorsaus usein vähenee. Moottorisänky on hieman korkeampi kuin perinteinen runkosänky, jolloin sängystä nouseminen on helpompaa.

  • Tuotenumero: muokattava-163387-MYY04994