Masku

Etusivu » Tuotteet » Patjat ja sängyt » Moottorisängyt » Svane® Zefir moottorisänky

Svane®
Zefir moottorisänky

Svane®
Zefir moottorisänky

alk. 3 538 €

Tarjoushinta sis. Temptation Elastec-petauspatjan, pikarijalat ja Crevin Light Grey verhoilun.

Kuvassa Dark grey-verhoilu.

Tarjouspaketteihin Temptation LatexGel-petauspatja hintaan + 200,-

Lue lisää »

1. Valitse koko:


Jaa tämä tuote

Tuotetiedot

ekornes-svane.jpg

Tuotekuvaus

Kun kyse on omasta hyvinvoinnista, kannattaa kiinnittää erityistä huomiota makuumukavuuteen, unen laatuun ja estetiikkaan. Svane® Zefir -sängyssä on IntelliGel®-materiaali pussijousien kantavan kerroksen päällä, minkä ansiosta makuuasento on ergonomisesti oikea, patjan ja kehon välinen paine on mahdollisimman pieni ja sänky tuntuu miellyttävältä.

  • Svane® Zefir -sänkyyn on saatavana jalat tai korkea sokkeli.

Takuu

  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille*, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.

Miksi moottorisänky?

  • Jalko- ja päätypäätä nostamalla tai laskemalla mieluisan asennon säätäminen on helppoa. Helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin saat päätyä korottamalla. Säätösänky on oiva valinta ihmiselle, joka lukee tai katseee televisiota vuoteessa.

Voisit kiinnostua myös näistä

TILAA UUTISKIRJEEMME JA VOITA 1000€ LAHJAKORTTI! (säännöt)