Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Rungot, päädyt, penkit ja yöpöydät Everett ruokapöytä 220x100 cm (valkolakattu/musta)

Everett ruokapöytä 220x100 cm (valkolakattu/musta)

Huippulaadukas uusi tammisarja!

Moderni Everett-ruokapöytä on täydellinen yhdistelmä puhtaita nykyaikaisia linjoja, Scandinaavista tyylikyyttä sekä kestäviä ja laadukkaita materiaaleja. Ruokapöytä on valmistettu kestävästi tuotetusta FSC 100% FSC®-sertifioidusta massiivitammesta, jonka pintakäsittelynä on valkolakkaus. Kalusteet valmistetaan aina käsityönä, minkä vuoksi jokainen pöytä on uniikki yksilöllisine sävyineen ja kuvioineen. Massiivitammen jämäkkyys yhdistettynä pulverimaalatun mustan teräsjalan sirouteen ja keveyteen luo upean kokonaisuuden. Lisätietoja pöydästä saat lähimmästä Masku- myymälästäsi.

Rowico on ruotsalainen menestyksekäs perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsin länsirannikolla sijaitsevassa Halmstadin kaupungissa. Vuodesta 1971 lähtien yritys on suunnitellut kalusteita, joissa yhdistyy klassinen lähestymistapa tuoreisiin muotoiluideoihin ja käytännöllisyys sekä laadukkuus. Huonekaluissa ei ole hyödynnetty ainoastaan käytettävien materiaalien luonnetta, vaan kalusteet ovat myös sertifioituja.

Everett-tuoteperheelle on myönnetty FSC-sertifikaatti ja puutavarana käytetään vain kestävästi hoidettujen metsien puuta. Puu on kaunis ja erittäin elävä materiaali, ja kuten kaikkien luonnonmateriaalien, myös puun ulkomuoto muuttuu ajan kuluessa. Lakatut puukalusteet vaativat yleensä vähemmän hoitoa kuin öljytyt ja vahatut pinnat, mutta erilaiset tekijät kuten valo ja pöydän käyttö, vaikuttavat kuitenkin siihen kuinka nopeasti puu ikääntyy ja saa uuden sävyn. Lisähintaan pöytään on lisäksi saatavana molempiin päihin kiinnitettävät jatkopalat (100 x 50 cm), jolloin pöydän maksimipituudeksi tulee 320 cm.

  • Leveys: 220 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 100 cm
  • 2

  • Tuotenumero: 151615