Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Rungot, päädyt, penkit, yöpöydät Royal Hotel pääty 160 cm

Royal Hotel pääty 160 cm

Mallipoistot myymälöistä -60 %!

Ryhtiä ja tyylikkyyttä makuuhuoneeseen!

Haluatko tyylikkäämmän makuuhuoneen, kaipaatko lisämukavuutta vai vain vaihtelua huoneeseen? Nyt voit viimeistellä näyttävän vuodekokonaisuuden ylellisellä Royal Hotel –sängynpäädyllä, joka on verhoiltu antiikkiharmaalla Santos-sisustuskankaalla. Napitetun päädyn ominaisuuksiin kuuluu myös säädettävyys, joten voit säätää sen korkeuden oman makusi mukaan. Sängynpääty sopii niin Royal Hotel –runkopatjaan kuin ja –jenkkisänkyyn, lisätietoja sängynpäädystä saat tuotetiedoista tai lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Saat ryhtiä ja tyylikkyyttä makuuhuoneeseen sekä yhtenäistä ilmettä, kun yhdistät Unico Finland Oy:n valmistaman Royal Hotel –sängynpäädyn saman sarjan runkopatjan tai jenkkisängyn kanssa. Sängynpääty näyttää hyvältä ja on helppo ratkaisu kun haluat vaihtelua huoneen ilmeeseen, ja se suojaa myös seinää kulumiselta ja likaantumiselta. Lisäksi pääty seisoo omilla jaloillaan, joten se on helppo vain asettaa sängyn ja seinän väliin. Pääty toimitetaan jalat irrotettuna. Säädettävän sängynpäädyn alakorkeus on 110 cm ja ylin korkeus on 140 cm, ja se on noin 12 cm paksu.

Päädyn materiaalit sekä komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Runko on valmistettua kestävästä ja tukevasta vanerista sekä kovalevystä, ja päädyn jalat on tehty puusta. Sängynpääty on pehmustettu vaahtomuovilla ja vanulla, joka tekee päädystä pehmeän, ja sitä vasten onkin mukava nojata lukiessa tai tv:tä katsoessa.

  • Leveys: 160 cm
  • Tuotenumero: 151520