Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Rungot, päädyt, penkit, yöpöydät Muoto® nappipääty

Muoto® nappipääty

Saat ryhtiä ja tyylikkyyttä makuuhuoneeseen sekä yhtenäistä ilmettä, kun yhdistät Unico Finland Oy:n valmistaman Muoto®-sängynpäädyn saman sarjan moottori- tai jenkkisängyn kanssa. Sängynpääty näyttää hyvältä ja on helppo ratkaisu kun haluat vaihtelua huoneen ilmeeseen ja se suojaa myös seinää kulumiselta ja likaantumiselta. Lisäksi pääty seisoo omilla jaloillaan, joten se on helppo vain asettaa sängyn ja seinän väliin. Pääty toimitetaan jalat irrotettuna.

Päädyn materiaalit sekä komponentit ovat testattuja ja laadukkaita. Runko on valmistettua kestävästä ja tukevasta vanerista sekä kovalevystä, ja päädyn jalat on tehty puusta. Sängynpääty on pehmustettu vaahtomuovilla ja vanulla, joka tekee päädystä pehmeän ja sitä vasten onkin mukava nojata lukiessa tai tv:tä katsoessa. Kuvan päädyn verhoilu on Malbo 17 keinonahka.

Sängynpääty tuo tilaan tyyliä ja näyttävyyttä, mutta se myös suojaa seinää kulumiselta tai likaantumiselta. Nappipääty on tilattavissa 160 ja 180 cm leveänä ja verhoiluvaihtoehtoja päätyyn on 13 erilaista kangasta.

Katso kaikki Muoto®-tuotteet

  • Tuotenumero: muokattava-163230-163231