Maskun Kalustetalo Oy

Ota 2 Maksa 1 - myös tarjoustuotteista! Lue lisää!

KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Runkopatjat Svane® Zefir 6000 Premium runkopatja

Svane® Zefir 6000 Premium runkopatja

Svane® -sarjan huippumallissa on paksu IntelliGel®-kerros, joka takaa erinomaisen nukkumismukavuuden.

Svane Zefir 6000 on runkopatjojen huippumalli. Kahden pussijousikerroksen päällä on 6 cm:n paksuinen IntelliGel-kerros, joka on saatavilla vain Svane-sängyissä. Selkä, hartiat ja lantio saavat erinomaista tukea ruumiinrakenteesta ja painosta riippumatta.

IntelliGel takaa rauhallisemman unen ja paremman levon – vaikka kumppanisi pyörisi sängyssä. Se antaa parempaa nukkumismukavuutta kummallekin. IntelliGel-kerroksella varustetun sängyn käyttöikä on muita sänkyjä pidempi, koska se ei kulu yhtä nopeasti. Svane Zefir 6000 -patjan lämpötila pysyy miellyttävänä koko yön, eikä patja tunnu kostealta.

Ainutlaatuisen päädyn kiinnityksen ansiosta sänky voidaan sijoittaa huoneeseen vapaasti. Sängyn ei tarvitse olla seinän vieressä, ja sängynpääty kiinnitetään suoraan sänkyyn. Premium tarkoittaa ylimääräistä Ekopocket-jousikerrosta.

 • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

  • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
 • Verhoilu:

  Voit valita patjaan haluamasi verhoilun lukuisista kangas- ja värivaihtoehdoista. Myös eri materiaaleista olevia jalkavaihtoehtoja on monia.

 • Svane Zefir 6000 Premium on Svane -malliston ehdoton ykkönen. Pääpatjassa on 6 cm:n paksuinen IntelliGel, joka kattaa koko makuupinnan ja sijaitsee kaksoisjousitettujen pussijousien päällä (PluraSone Support). Sängyn uudenlainen ja innovatiivinen rakenne antaa sängylle ainutlaatuiset ominaisuudet, sillä se jakaa paineen tasaisesti, tukee kehoa ja takaa hyvän ilmanvaihdon.

  • Jousitus: Jäykistettyjen pussijousien päällä on IntelliGel-kerros. Rungossa Bonnell-jousitus.
  • Täyte: Elastec, polyeetteri ja allergiaystävällinen ontelokuitu
  • Petauspatja: Valitse kolmesta erilaisesta petauspatjasta, löydä
 • Tuotenumero: muokattava

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet