Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Runkopatjat Svane® Zenit Compact runkopatja

Svane® Zenit Compact runkopatja

Svane® Zenit Compact runkopatja on suunniteltu antamaan sinulle levänneen kehon. Tämä sänky saa kehosi uppoamaan mukavasti ja kunnolla patjaan. Sänky mukautuu kehonrakenteesta ja painosta riippumatta. Siinä on 3 cm: n IntelliGel®-materiaali, jonka saat vain Svane®-sänkyihin, sekä vyöhykejaetut pussijouset.

IntelliGel®-materiaalin ansiosta sängyssä on tarvittaessa helppo kääntyä. Lisäksi se varmistaa rauhallisemman unen ja pysyt unessa, vaikka kumppanisi kääntyisi sängyssä. Tämä tarjoaa paremman nukkumismukavuuden molemmille. IntelliGel®-sängyllä on myös pidempi käyttöikä kuin muilla sängyillä, koska se ei kulu ja väsy yhtä nopeasti kuin muut materiaalit.

Voit helposti muuttaa patjan kovuutta kotona yksinkertaisesti kääntämällä patjaa. DuoSystem® antaa sinulle kaksi kovuutta samassa patjassa. Kun valitset parisängyksi yhtenäisellä verhoilulla olevan Compact runkopatjan saat patjan pintaan kauttaaltaan katkeamattoman Intelligel®-kennoston. Et siis missään kohtaa tunne esimerkiksi rakoa joka tulisi kahdesta erillisestä runkopatjasta.

Svane® Zenit Compact runkopatjan saat verkkokaupasta monessa koossa, kahdella kangasvaihtoehdolla ja yhdeksällä eri värillä. Lisää kangas- ja värivaihtoehtoja löydät myymälöistämme.

  • Tuotenumero: muokattava-svane-zenit-compact-runkopatja