Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Sänkytarvikkeet

Sänkytarvikkeet

Sänky on ehdottomasti kodin mekka, sillä sen päällä vietetään keskimäärin jopa kolmasosa elämästä. Kuten tiedämme, kunnollinen sänky onkin jokaisessa kodissa se kaikkein tärkein hankinta huonekalujen joukossa. Yhtä tärkeä osa nukkumapaikan mukavuutta kohdilleen säädettäessä ovat erilliset sänkytarvikkeet, joiden avulla sängystä tehdään entistäkin parempi paikka viihtyä ja levätä. Masku.com-verkkokaupasta löydät itsellesi mieluisat sängyn mukavoittajat nopeasti ja vaivatta.

Päivitä kuntoon tärkeimmät sänkytarvikkeesi

Jotta sängyn toimivuus olisi taattu, mukava sijauspatja on kaiken a ja o. Sijauspatjaa hankittaessa ostoslistalta saattaa kuitenkin helposti unohtua sijauspatjan suoja, jolla on tärkeä tehtävä suojata sijauspatjan pintaa tahroilta ja kulumilta. Suojus on helposti pestävissä, minkä ansiosta itse patja pysyy raikkaana ja puhtaana pidempään. Pehmoiset tyyny ja peite ovat piste i:n päälle ja niiden suojiin onkin tavattoman ihana käpertyä pitkän päivän päätteeksi. 

Laatu on avainkysymys kaikissa sänkytarvikkeissa. Kun hankit sänkysi täydentäjät meiltä Maskulta, voit luottaa saavasi laadukkaat unet kertaheitolla. Tulevaan päivään virkeänä herääminen on ensiarvoisen tärkeää, mistä johtuen sänkytarvikkeet kannattaa myös uusia säännöllisin väliajoin. Kun sängyssä vietetyn ajan mukavuustekijät on taattu, unen laatu on syvempää ja päivän askareista jaksaa selviytyä paremmin. Sänkytarvikkeiden päivittämisestä on siis pelkkää hyötyä!

Anna Maskun toimia untesi täydentäjänä

Anna Maskun kruunata suloiset unesi toimittaen sänkyysi tuiki tärkeät sänkytarvikkeet. Klikkaa siis jo tänään ostoskoriisi uudet peitto, tyyny sekä miellyttävä sijauspatja suojineen. Ja mikäli kotisi patjat tai sängyt kaipaavat nekin päivitystä, löydät myös sängyt ja vaahtomuovipatjat meiltä yhdellä ja samalla käynnillä. Käsittelemme tilauksesi aina reiluin tilausehdoin, nopeasti ja luotettavasti. Tule ostoksille!