Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUKSET!
Etusivu Tuotteet Patjat ja sängyt Vieraspatjat

Vieraspatjat

Yllättivätkö appivanhemmat vierailulla? Kavereita tulossa yöksi opiskelijakämppään? Käyvätkö kummilapset säännöllisesti yövieraissa? Maskusta saat juuri sopivan vieraspatjan kotiin, kesämökille tai vaikkapa festareille. Maskun Kalustetalon valikoimaan kuuluvat ilmapatjat, varapatjat ja vuoderahit, sekä mukavuutta tuovat laadukkaat tyynyt ja peitot. Löydät meiltä kätevät ja tilaa säästävät ratkaisut vieraittesi majoittamiseen viihtyvyydestä tai mukavuudesta tinkimättä. 
KÄTEVÄT VIERASPATJAT MASKU.COMIN VERKKOKAUPASTA 
Yövieraasi viihtyvät paremmin heille varatuilla vieraspatjoilla. Maskun Kalustetalon valikoimasta löytyvät kätevät ja tilaa säästävät ilmapatjat, jotka kulkevat myös näppärästi mukana telttaretkellä tai vaikkapa festareilla. Pieneen tilaan mahtuva pumpattava ilmapatja on myös oivallinen ratkaisu esimerkiksi varavuoteeksi opiskelijakämppään, ja sen voi pakata helposti mukaan myös kesäleirille tai pelimatkalle. Miellyttävän materiaalin ansiosta lakanat pysyvät siististi paikoillaan. Valittavana sekä yhden että kahden hengen nukuttavia ilmapatjoja. Ilmapatjoihin saatavana lisävarusteena myös helppokäyttöinen käsipumppu, ja mallistostamme saatavana myös ilmapatjoja sisäänrakennetulla pumpulla.
Siisti ja tyylikäs vuoderahi toimii kätevänä istuimena lastenhuoneessa ja muuntautuu käden käänteessä vieraspatjaksi nuorille viikonloppuvieraille. Et tarvitse erillistä tilaa varavuoteen säilyttämiselle, vaan mukava peti yökyläilijöille avautuu nopeasti, ja se on yhtä helppo pakata takaisin istuimeksi. Materiaalina kolmeen osaan leikattu vaahtomuovi, joka on päällystetty laadukkaalla verhoilukankaalla. Oivallinen monitoimikaluste toimii sekä istuimena, jalkarahina että pikkupöytänä. Näppärä ratkaisu lasten ja nuorten makuuhuoneeseen, tai vaikkapa opiskelijakämppään.
MITÄ OTTAA HUOMIOON VIERASPATJAA VALITESSA?
Vieraspatjan tärkein tärkein tarkoitus on huolehtia vieraittesi mukavuudesta, mutta usein ostopäätökseen vaikuttaa myös säilytystila. Ilmapatjat ovat kätevä ratkaisu silloin, kun tilaa on rajoitetusti, mutta haluat monikäyttöisen ja mahdollisesti mukaan otettavan patjan. Vuoderahi on oivallinen valinta, kun haluat monipuolisen huonekalun, joka tuo tyyliä ja mukavuutta kotiisi. Maskun Kalustetalon verkkokaupassa voit tehdä tilauksesi jo tänään.

Vieraspatjat