Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Svane® Zello Motion 1000 moottorisänkysetti

Svane® Zello Motion 1000 moottorisänkysetti (kampanja)

Sisältää Pure Elastec-petauspatjan, pikarijalat (19 cm) ja Crevin Light Grey-verhoilun.

Svane® Zello antaa uuden, unohtumattoman kokemuksen mukavuudesta – pehmeämpi patja sopii täydellisesti moottorisänkyyn.

Patjan rakenteessa on IntelliGel®- ja Elastec®-materiaalia, joten Svane® Zello mukautuu sängyn liikkeisiin optimaalisesti tinkimättä Svane®-patjan ja IntelliGel®-materiaalin tuomasta erinomaisesta mukavuudesta. Patja on hyvin hengittävä ja hiljainen sitä taivutettaessa.

  • Leveys: 90 cm
  • Pituus: 200 cm
  • Mielestämme sisin on tärkein, ja olemme vakuuttuneita siitä, että patjamme täyttävät kaikki odotuksesi. Patjoille on tehty perusteellisia ja riippumattomia laboratoriokokeita. Yksi testaajista on Testfakta. Toisin sanoen patjamme takaavat erinomaisen nukkumismukavuuden.

    • Lisäksi testaamme itse patjamme huolellisesti. Tämän vuoksi voimme myöntää 25 vuoden takuun IntelliGel®-materiaalille sekä mahdollisille runko- ja jousivaurioille*, jotka ovat aiheutuneet materiaali- tai valmistusvioista. Takuu ei kata normaalia kulumista.
  • Jalko- ja päätypäätä nostamalla tai laskemalla mieluisan asennon säätäminen on helppoa. Helpotusta närästys- ja kuorsausvaivoihin saat päätyä korottamalla. Säätösänky on oiva valinta ihmiselle, joka lukee tai katseee televisiota vuoteessa.

  • Tuotenumero: muokattava