Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Lucy ruokapöytä (105x190 cm)

Lucy ruokapöytä (105x190 cm)

Ellipsin mallinen ruokapöytä!

Moderni valkoinen ruokapöytä siroilla puujaloilla.

Kampanja!

Tilatessasi kesäkalusteita vähintään 500 eurolla tarjoamme sinulle ilmaisen kotiinkuljetuksen!

Etu voimassa 31.10.2019 asti. Edun saat kampanjakoodilla TALVIPUUTARHA

Lucy ruokapöydässä yhdistyy kaunis ulkomuoto ja design sekä loistavan kokoinen ruokapöytä isommallekin seurueelle. Tämän pöydän äärellä on mukava viettää pidempiäkin ruokailuhetkiä. Pöydän kansi on vahvaa kuitusementtimateriaalia, Duranitea ja jalat ovat FSC sertifioitua eukalyptuspuuta.

  • Leveys:  105,00 cm
  • Korkeus:  75,00 cm
  • Pituus:  190,00 cm
  • Duranite on huippulaadukasta kuitusementtilevyä, joka on käsitelty huoltovapaaksi ja UV-suojatuksi. Sen valmistuksessa ei käytetä harmillisia kemikaaleja ja se on siten todella ympäristöystävällinen.

    FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

  • Tuotenumero: 145635