Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Landmann Triton PTS 6.1+ kaasugrilli

Landmann Triton PTS 6.1+ kaasugrilli

Triton PTS 6.1+ on sarjan suurin ja varustelluin grilli, kompakti koko 180 x 120 x 61 cm. Grillissä on 5 poltinta, upotettu sivukeitin messinkisellä tuplarenkaalla ja infrapunatakapoltin. Grillissä on kaksi valurautaista grillausritilää, parila ja rosterinen lämpöhylly. Grillausala on ruhtinaalliset 80 x 44 cm, jolla voit kokata 18 henkilölle yhtä aikaa.

Grillissä on myös erinomaiset säilytystilat; REDI TANK-kaappi kaasupulloa varten, oikealla puolella kaappi kahdella hyllyllä tarvikkeita varten ja keskellä kaikkea vetolaatikot pehmeällä sulkeutumismekanismilla ns. Soft-Close- systeemillä. REDI TANK-järjestelmässä on pullovaaka joka kertoo jäljellä olevan kaasun määrän pullossa. Samassa yhteydessä on myös digitaalinen lihamittari helpottamaan grillaamista.

Kuten muissakin Landmann Premium luokan grilleissä, myös tässä kesäkeittiössämme on patentoitu Landmann PTS®-järjestelmä (Power Thermal Spreading-system) jonka ansiosta grillin kuuma grillausala on optimaalisen tasainen ja helpompi puhdistaa.

Kaiken tämän lisäksi kokoaminen on helppoa sillä grilli toimitetaan 99%:sti kasattuna!

Huom! Matalapainesäädin ja kaasuletku myydään erikseen. Sen voit ostaa tästä

Voisit kiinnostua myös näistä