Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Bergen sohvapöytä

Bergen sohvapöytä

Modernia ja selkeää tyyliä kesäpihaasi.

Sohvapöydälle voi kattaa naposteltavaa kesävieraille tai sen päälle voi sijoittaa kivoja kesäkukkia. Matala sohvapöytä luo mielenkiintoisia korkeuseroja puutarhan tai terassin sisustukseen. Bergen-sohvapöytä sopii täydellisesti yhteen Bergen-kulmasohvan kanssa.

Bergen-sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin eteläamerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu pulverimaalattu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Musta, leveä runko korostaa luonnollisen puun väriä näyttävästi.

Bergen-sarjan kalusteilla voit rakentaa yhtenäisen ja tyylikkään ulkokalustuston. Sarjaan kuuluu pinottava tuoli, ruokaryhmä, ruokapöytä, baariryhmä, baarituoli, baaripöytä, aurinkosänky, sivupöytä, tarjoiluvainu ja sohvapöytä.

Katso kaikki Bergen-tuotteet!

  • Leveys: 72 cm
  • Korkeus: 33 cm
  • Syvyys: 72 cm
  • Bergen sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin Etelä-Amerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Kokonaisuuden kruunaa huippulaadukkaat, muhkeat pehmusteet, joiden kangasmateriaalit on valittu juuri tarkoitukseen sopiviksi.

  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 145631