Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Bergen kulmasohvan 2-ist. moduuli

Bergen kulmasohvan 2-ist. moduuli

Täydennä Bergen-avokulmasohva tällä lisämoduulilla.

Bergen kulmasohvan moduuli on muunneltava sohvan osa, jonka avulla voit rakentaa juuri itsellesi sopivan rentoutumispaikan. Moduulissa on irrotettavat selkänojat ja niitä siirtämällä voit vaihtaa selkänojien paikkaa mielesi mukaan. Myös päissä olevia tasoja voi siirrellä tarpeen mukaan.

Moduuleja yhdistelemällä voit rakentaa kulmasohvan lisäksi vaikka aurinkosängyn!

Bergen-sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin etelä-amerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen.

Kokonaisuuden kruunaa huippulaadukkaat, muhkeat pehmusteet, joiden kangasmateriaalit on valittu juuri tarkoitukseen sopiviksi.

Katso kaikki Bergen-tuotteet!

  • Leveys: 78 cm
  • Korkeus: 73 cm
  • Syvyys: 173 cm
  • Bergen sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin Etelä-Amerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Kokonaisuuden kruunaa huippulaadukkaat, muhkeat pehmusteet, joiden kangasmateriaalit on valittu juuri tarkoitukseen sopiviksi.

  • Tuotenumero: 145630