Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Dallas sohvaryhmä 3+1+1+SP

Dallas sohvaryhmä 3+1+1+SP

Tasokas Dallas sohvaryhmä kesänvieton paraatipaikalla.

Vuoden lämpimimmästä vuodenajasta on ihanaa nautiskella omalla terassilla tai puutarhassa. Laadukkaat puutarhakalusteet luovat erinomaiset puitteet rentoutumiselle raikkaassa ulkoilmassa. Tilavan Dallas sohvaryhmän ääreen mahtuu istuskelemaan useampikin kesänviettäjä. Sohvaryhmään sisältyy kaksi nojatuolia, 3-istuttava sohva sekä sohvapöytä.

Perinteisen rottinkikalusteiden näköisen sohvaryhmän värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen, ja sohvaryhmä istuu monenlaiseen mökki- ja kotipihan maisemaan. Eloisan värinen ja moniulotteisen näköinen punos on tyylikäs yksityiskohta ulkokalusteiden ulkomuodossa. Dallas sohvapöydän erikoisuus on sen käännettävä kansi, joka on toiselta puolelta musta ja toiselta puolelta karhean kivimäinen.

Dallas-sarjan 3-istuttava sohva ja nojatuoli ovat ensiluokkaisia istuttavuudeltaan, ja niitä voikin huoletta verrata jopa sisälle tarkoitettuihin kalusteisiin. Äärettömän mukavat pehmusteet ovat irtonaiset, joten ne on helppo viedä suojaan esimerkiksi rankkasateen yllättäessä.

Tuolin runko on erittäin vahvaa alumiinia, joka on verhoiltu todella paljon aitoa rottinkia muistuttavalla paksulla polyrottinkipunoksella. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Dallas-sarjan kalusteet ovat saatavilla myös erikseen. Valikoimastamme löytyy Dallas 3-istuttava sohva, Dallas nojatuoli sekä Dallas sohvapöytä.

  • Leveys: 70 cm
  • Korkeus: 41 cm
  • Pituus: 110 cm
  • Leveys: 82cm
  • Korkeus: 86cm
  • Syvyys: 78cm
  • Tuotenumero: MYYKESA0624