Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Dallas 2-istuttava sohva

Dallas 2-istuttava sohva

Dallas-sohvasarja muotoutuu moneksi!

  • Käännettävät selkätyynyt
  • Korkeat jalat helpottavat siivousta
  • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
  • Koko 145 x 80 x 80 cm, värit harmaa, musta ja sininen

2-istuttavassa Dallas-sohvassa on tyylikkään kapea slim-käsinoja on pääosassa. Sohvassa on lisäksi käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan 25 mm mustilla metallijaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvan myös niskatyynyillä, joiden kanssa istumismukavuus on taattu. Myös väri- ja jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Kahden istuttava Dallas-sohva on klassinen ja ihanteellinen valinta pienempiin tiloihin, yksinasuville tai pariskunnille. Lisäksi kahdesta sohvasta voi yhdistää helposti vaikka sohvaryhmän. Retrohenkisen sohvan muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat ja mustat sylinterijalat sekä kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvasta siron sekä kepeän näköisen. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

Keveydestä huolimatta sohva on rakenteeltaan tukeva. Sohvan runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä vanukerrosta lisäämässä istumisen mukavuutta. Selkänojatyynyissä on pehmusteena vaahtomuovi- sekä silikonirouheseos.

Dallas-sohvasarjaan kuuluu:

  • Rungon materiaali:

    Tukeva runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30 kg/m3), jonka päällä on miellyttävän pehmeä vanupäällinen. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat 80% vaahtomuovirouhetta ja 20% silikonirouhetta. Kapea slim-käsinoja (7 cm). Sohvassa on mustat sylinterijalat (25 mm), mutta saatavana on myös muutama muu vaihtoehto.

  • Sohva on verhoiltu Soro-sisustuskankaalla ja sohvan selkätyynyt ovat käännettävät (sisäänveto vs. napitus). Värivaihtoehtoina on saatavana sininen, harmaa tai musta. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

  • 2

  • Tuotenumero: muokattava