Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Mode Musta aurinkosänky

Mode Musta aurinkosänky

Huippuluokkainen Mode aurinkosänky – auringonpalvojan suosikki!

Kesällä on lupa laiskotella ja löhötä auringossa. Paras mahdollinen paikka loikoiluun on mukava aurinkosänky, jossa voit paistatella päivää joko istuvassa- tai makuuasennossa.

Mustan aurinkosängyn ryhdikäs, kulmikas ja kantikas muotoilu on omiaan luomaan nykyaikaista terassin tai puutarhan sisustusta. Litteä ja kiiltävä polyrottinkipunos tekee aurinkosängystä tyylikkään näköisen. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Mode aurinkosängyssä on tukeva, muotonsa säilyttävä alumiinirunko, jonka ansiosta aurinkosänkyä on kevyt siirtää. Koteloidut, muhkeat ja käännettävät pehmusteet säilyttävät hyvin muotonsa vuodesta toiseen. Verhoilutekstiilissä on vettä ja likaa hylkivä pinnoite.

Rakenna unelmiesi kesäkalusto – vaihtoehtoja on vaikka millä mitalla! Laajassa Mode-mallistossamme on saatavilla sohvaryhmä, 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, nojatuoli, kulmaosa, väliosa, rahi, sivupöytä, matala pöytä, korkea pöytä ja aurinkosänky.

Katso kaikki Mode Musta -tuotteet.

  • Leveys: 63 cm
  • Korkeus: 30 cm
  • Syvyys: 196 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 162086