Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Mode Harmaa 2-istuttava sohva

Mode Harmaa 2-istuttava sohva

Vietä kesää tyylillä modernilla Mode-sohvalla.

Tämän harmaan sohvan kohdalla ei tarvitse valita hienon ulkomuodon ja hyvän istuinmukavuuden välillä, vaan saat ne molemmat samassa paketissa. Tälle laadukkaalle 2-istuttavalle sohvalle kelpaa kutsua kesävieraatkin nauttimaan auringosta.

Sohvan ryhdikäs, kulmikas ja kantikas muotoilu on omiaan luomaan nykyaikaista terassin tai puutarhan sisustusta. Mode-sohvan värimaailma on rauhallinen ja maanläheinen, ja siksi sohva käy monenlaisen mökki- ja kotipihan maisemaan. Harmaa, eloisan värinen ja moniulotteisen näköinen punos on hieno yksityiskohta sohvan muotoilussa. Polyrottinki on helppohoitoinen ja kestävä pihakalustemateriaali. Polyrottinkisia kalusteita voi säilyttää ulkona ympärivuotisesti. Puhdistukseen ja tahranpoistoon riittää kostealla liinalla pyyhkiminen.

Sohvassa on tukeva, muotonsa säilyttävä alumiinirunko, jonka ansiosta sohvaa on kevyt siirtää paikasta toiseen. Kaksipuolisten, muhkeiden istuintyynyjen toisella puolella on pehmeämpi vanutäyte ja toisella puolella jämäkämpi vanutäyte eli istuinten kovuutta voi säädellä tyynyä kääntämällä. Koteloidut pehmusteet säilyttävät hyvin muotonsa vuodesta toiseen. Verhoilutekstiilissä on vettä ja likaa hylkivä pinnoite.

Rakenna unelmiesi Mode-kesäkalusto – vaihtoehtoja on lukemattomia! Laajassa Mode-mallistossamme on saatavilla sohvaryhmä, 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, nojatuoli, kulmaosa, väliosa, rahi, sivupöytä, matala pöytä, korkea pöytä ja aurinkosänky.

Katso kaikki Mode Harnaa-tuotteet.

  • Leveys: 135 cm
  • Korkeus: 72 cm
  • Syvyys: 80 cm
  • Takuu: 2 vuotta
  • Tuotenumero: 161076
  • 1