Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Wellis CityLine Palermo ulkoporeallas

Wellis CityLine Palermo ulkoporeallas

Laadukas, parhaista materiaaleista valmistettu, huippuvarusteltu Wellis Palermo ulkoporeallas ympärivuotiseen käyttöön.

Katso esittelyvideo!

Nyt jo ennakkomyynnissä! Osta heti ja varaa itsellesi allas kevääksi - toimitukset alkaenkeväällä 2021

Wellis Palermo ulkoporealtaassa on 2 makuupaikka ja 3 istuinta. Kahden tehokkaan hierontapumpun ja uusien hierontasuuttimien luoma hierontakokonaisuus on vertaansa vailla. Runsaat säätömahdollisuudet mahdollistavat kuhunkin tilanteeseen sopivan hierontakokemuksen. Vesirajaan upotettu kattava led-valaistus värjää veden haluamallasi värillä. Valaistut ulkokulmat ja Wellis-logo tekevät altaasta näyttävän myös ulospäin. Värivaihtoehtoja on useita ja voit asettaa valaistuksen myös vaihtumaan väristä toiseen.

Parhaista materiaaleista Euroopassa valmistettu Wellis Palermo ulkoporeallas sisältää myös kahden kaiuttimen langattoman musiikkijärjestelmän. Puhtaasta vedestä huolehtii hienopaperisuodatin ja otsonaattori. Runkoeristyksen ansiosta allas on helppo huoltaa tulevaisuudessa. Runkoeristyksen lisäksi myös allaskuori on eristetty ja paksu lämpökansi kuuluu altaan hintaan. Luotettava kanadalainen ohjaus- ja lämmitysjärjestelmä pitää veden lämpimänä ja puhtaana ympäri vuoden.

Rungon väri on aina harmaa. Altaan väriksi voi valita helmen valkoisen Pear White tai valkoisen Sterling Silver

Wellis on Euroopan johtava porealtaiden valmistaja. Pitkälle automatisoitu, moderni tuotanto yhdistettynä laadukkaisiin ja kestäviin materiaaleihin ovat avainasemassa korkealuokkaisen porealtaan valmistuksessa.