Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Elegia

Elegia korkeaselkäinen lepotuoli

Loppuunmyyntituote

Perinteikästä suomalaista käsityötä parhaimmillaan!

Avainlippu-merkin saanut kotimainen Elegia-lepotuoli tuo tyylikästä ja ajatonta muotoilua tilaan kuin tilaan. Korkeaselkäinen lepotuoli on todella ryhdikäs ja hyvä istua sekä kevyt siirreltävä. Korkeiden jalkojensa ansiosta myös siivous onnistuu helposti. Lisähintaan on saatavana myös kuvassa oleva rahi.

Ohessa on alkaen-hinta annetulla verhoilulla (hr 2). Voit räätälöidä itsellesi mieleisen myös sadoista muista eri kangasvaihtoehdoista. Lepotuoli on saatavana myös nahkaisena. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Käsityönä valmistettu kotimainen Jouko Haapalan Elegia-tuoteperhe on ollut tuotannossa jo kymmeniä vuosia ja on klassinen valinta esimerkiksi senioreiden muuttaessa pienempään asuntoon. Ryhdikkäästä ja korkeaselkänojaisesta nojatuolista on myös helpompi nousta ylös. Puiset käsinojat ja jalat, jotka on petsattu pähkinän väriseksi, tuovat lämpöä sisutukseen ja massiivipuiselle rungolle on myönnetty 20 vuoden runkotakuu.

Jousistona istuimissa on teräksiset no zag –jouset ja selkänojissa kumivyöt, lisäksi vaahtomuoviset istuinpehmusteet ovat räätälöitävissä ja päällä oleva vanu tuo vielä lisää pintapehmeyttä. Myös jalan korkeutta voidaan tarvittaessa muokata. Saatavana myös kosteussuojat istuimiin. Myös irtopäälliset kosteussuojalla on mahdollista toteuttaa.

  • Leveys: 65 cm
  • Korkeus: 102 cm
  • Syvyys: 84 cm
  • Rungon takuu: 20 vuotta
  • Ompeleiden takuu: 10 vuotta
  • Tuotenumero: 14200255