Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Aurinkovarjot ja paviljongit Paviljongit

Paviljongin ja pergolan asentamisen monet hyödyt 

Jos etsit tapaa lisätä pientä ylellisyyttä puutarhasi sisustukseen, on pergolan tai paviljongin asentaminen erinomainen idea. Paviljongit tarjoavat suojaa säältä ja luovat samalla ainutlaatuisen tunnelman pihallesi. Kevyen katoksen alla on ihana oleskella hellepäivinä. 

Yksi paviljongin asentamisen suurimmista eduista on, että se tarjoaa varjoa ja suojaa auringolta sekä pieniltä sadekuuroilta. Paviljongit voivat auttaa pitämään sinut viileänä kuumina kesäpäivinä ja tarjoavat suojaisan paikan huonon sään aikana. Voit sijoittaa paviljonkiisi esimerkiksi aurinkosänkyjä, korituoleja, sohvaryhmiä tai ruokapöydän. Suojaisassa paviljongissa on aivan erityisen ihana lounastaa kauniina kesäpäivänä! 

Paviljonki luo myös mahtavat puitteet ulkoilma-aktiviteeteille, kuten grillijuhlille, illanistujaisille tai rentoutumiselle yhdessä ystävien ja perheen kanssa. Puutarhajuhliin saat upean tunnelman, kun asetat pitkän pöydän paviljongin suojaan. Kesäiltaa on mahtava viettää paviljongissa yhdessä ystävien kanssa! 

Paviljonki on parhaimmillaan ihana ulkoilmahuone, joka tarjoaa täydellisen paikan kesäpäivistä nautiskeluun. Osta oma paviljonki Maskusta jo tänään! 

Paviljongit ja pergolat pihalle sekä puutarhaan

Paviljonki on loistava tapa tuoda lisää viihtyisyyttä terassillesi tai puutarhaasi. Paviljongit ja pergolat tarjoavat mukavan ja houkuttelevan ulko-oleskelutilan, joka sopii täydellisesti rentoutumiseen raittiissa ilmassa. Paviljonkeja on saatavana useissa eri sävyissä ja kokoluokissa, joten löydät varmasti täydellisesti sinun tarpeisiisi sopivan paviljongin.  

Olipa kyse sitten vieraiden viihdyttämisestä puutarhajuhlissa tai hellepäivän vietosta omalla pihalla, tarjoavat paviljongit pientä luksusta päiviisi. Paviljonki on helppo asentaa, ja sen tyylikäs muotoilu tuo puutarhaasi kaunista eleganssia. Voit valita verhoseinämillä varustetun paviljongin tai pelkällä katoksella varustetun paviljongin. Entä onko haaveissasi valkoinen paviljonki, harmaa paviljonki vai kenties musta paviljonki? 

Tutustu Maskun valikoimaan ja löydä ihana paviljonki omaa puutarhaasi kaunistamaan! Tilaa paviljonki sekä muut puutarhakalusteet helposti netistä kotiinkuljetuksella.

 

Paviljongit