Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Keinut ja pihakeinut

Keinut ja pihakeinut

Pihakeinut ovat yksi perinteisimmistä puutarhakalusteista ja viehättävä lisä niin terassille kuin puutarhaan. Lisäksi keinu on varma hitti niin lasten kuin aikuistenkin keskuudessa, ja usein juuri se pihan suosituin oleskelupaikka. Maskun valikoimasta löydät keinut jokaiseen makuun – tervetuloa tutustumaan runsaaseen valikoimaamme!
Jos etsit kestävää ja helppohoitoista ratkaisua, on metallinen pihakeinu oikea ratkaisu. Metalli on materiaalina pitkäikäinen ja kestää takuuvarmasti myös ahkeraa käyttöä. Metalliset puutarhakeinut myydään usein myös muhkeiden pehmusteiden kera, mikä tekee niistä erityisen mukavia niin istuskeluun tai vaikkapa nopeita nokkaunia varten! Puinen pihakeinu on kuitenkin tietysti kaikista klassisin valinta, ja oman viehätyksensä puiseen puutarhakeinuun tuo sen ominaistuoksu ja puun natina. Tyylikäs puinen keinu vaatii hieman enemmän ylläpitoa kuin metallinen keinu, sillä puupintaa tulee huoltaa, jotta se kestää käytössä pitkään eivätkä erilaiset sääolosuhteet pääse nakertamaan pintaa syvemmälle. Vaikka puinen pihakeinu vaatiikin hieman enemmän panostusta, sen tuomaa tunnelmaa on vaikea voittaa! 
Useimmissa pihakeinuissa on näppärä irrotettava katos, joten voit itse päättää, haluatko hieman suojaa auringolta vai keinua auringon ihanassa paahteessa. Vaihtamalla katoksen saat myös päivitettyä vanhemman keinun tyyliä ja saat puutarhastasi astetta siistimmän näköisen – helppo, nopea ja budjettiystävällinen tapa päivittää piha kesäkuntoon!