Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Korikeinut, riippumatot ja -tuolit

Korikeinut, riippumatot ja -tuolit

Arkihuolet unohtuvat keinussa tai riippumatossa heijaillessa hyvän kirjan ja kylmän juoman kanssa. Korikeinu, riippumatto ja riipputuoli kutsuvat rentoutumaan lämpimänä kesäpäivänä. 

Maskun valikoimassa on käteviä riippumattoja telineellä, johon voit pystyttää riippumaton. Silloin et tarvitse puita riippumaton pystytykseen ja säästyt asentamisen vaivalta. Riippumaton vankka materiaali kestää joka säässä ja kovaakin käyttöä.

Riipputuoli ja korikeinu vaatii vähemmän tilaa, joten ne sopivat pienemmällekin terassille tai parvekkeelle. Riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kattoon, sillä se seisoo tukevalla telineellä. Korikeinu käy sohvaryhmän kaveriksi luomaan rentoa ja hauskaa fiilistä.

Korikeinut, riippumatot ja -tuolit

Korikeinut, riippumatot ja -tuolit

Tärkeintä kesäisessä pihassa on varmastikin se, että se tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista säästä. Riippumatto tuokin ihanan rentoa tunnelmaa niin kotiterassille kuin mökkipihalle. Mikä olisikaan ihanampaa kuin loikoilla riippumatossa aurinkoisena päivänä lukemassa kirjaa tai ottaa vaikka päiväunet loman kunniaksi! Riippumatto on taattu hitti etenkin lasten keskuudessa, jotka saavat pihaan pystytetystä riippumatosta paljon iloa. 

Valikoimastamme löydät näppärät riippumatot telineellä, joiden pystyttämiseen et tarvitse tukevia puita pihapiiristä eikä aikaa tarvitse käyttää köysien sitomiseen ja säätämiseen. Teline on helppo pystyttää ja käytössä tukeva ja vakaa. Riippumattojen materiaali on myös niin sään- kuin käytönkestävää ja suunniteltu ahkeraan loikoiluun! 

Jos terassillasi ei ole tarpeeksi tilaa riippumatolle, on riipputuoli tai korikeinu erinomainen vaihtoehto. Pystymallinsa ansiosta riipputuoli mahtuu näppärästi niin terassille kuin vaikkapa parvekkeen nurkkaan! Riipputuoli telineellä on erinomainen vaihtoehto myös siksi, että sen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa. Tällaista riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kattoon, vaan se seisoo näppärästi omillaan tukevan telineen ansiosta. Korikeinu sopii myös erinomaisesti osaksi terassin sohvaryhmää, ja tuo pihan kalustukseen hauskan ja astetta rennomman tunnelman!