Maskun Kalustetalo Oy

Toimitus kotiin alk. 19 €, vanhojen poisvienti 35 €! 

KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Korikeinut, riippumatot ja -tuolit
Pisara riipputuoli (sis. kori + jalusta)

Pisara

riipputuoli (sis. kori + jalusta)

600 €

Talven pimeys kaipaa rinnalleen väriä. Ota mallia walesilaisen hotellin aulatilasta, ja tee oleskelutilastasi arjen piristysruiske.

Lue artikkeli

Tämä talo kätkee sisäänsä monta toteutunutta unelmaa.

Lue artikkeli

Korikeinut, riippumatot ja -tuolit

Tärkeintä kesäisessä pihassa on varmastikin se, että se tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia kauniista säästä. Riippumatto tuokin ihanan rentoa tunnelmaa niin kotiterassille kuin mökkipihalle. Mikä olisikaan ihanampaa kuin loikoilla riippumatossa aurinkoisena päivänä lukemassa kirjaa tai ottaa vaikka päiväunet loman kunniaksi! Riippumatto on taattu hitti etenkin lasten keskuudessa, jotka saavat pihaan pystytetystä riippumatosta paljon iloa. 

Valikoimastamme löydät näppärät riippumatot telineellä, joiden pystyttämiseen et tarvitse tukevia puita pihapiiristä eikä aikaa tarvitse käyttää köysien sitomiseen ja säätämiseen. Teline on helppo pystyttää ja käytössä tukeva ja vakaa. Riippumattojen materiaali on myös niin sään- kuin käytönkestävää ja suunniteltu ahkeraan loikoiluun! 

Jos terassillasi ei ole tarpeeksi tilaa riippumatolle, on riipputuoli tai korikeinu erinomainen vaihtoehto. Pystymallinsa ansiosta riipputuoli mahtuu näppärästi niin terassille kuin vaikkapa parvekkeen nurkkaan! Riipputuoli telineellä on erinomainen vaihtoehto myös siksi, että sen asentaminen ja käyttöönotto on helppoa. Tällaista riipputuolia ei tarvitse kiinnittää kattoon, vaan se seisoo näppärästi omillaan tukevan telineen ansiosta. Korikeinu sopii myös erinomaisesti osaksi terassin sohvaryhmää, ja tuo pihan kalustukseen hauskan ja astetta rennomman tunnelman!