Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarhakalusteiden suojahuput Landmann pizzasetti kivi 38cm + lasta + leikkuri

Landmann pizzasetti

Toimivat välineet kesän grillaushetkiin!

Kesällä on ihana syödä ulkona ja grilli on loistava väline tehdä ruokaa. Grillissä on helppo kypsentää myös pizzaa tai leivonnaisia pyöreän leipomiskiven avulla. Kolmiosainen Landmann-pizzasetti sisältää pizzakiven, kokoontaitettavan lastan sekä paloittelijan pizzan leikkaamiseen.

Pizzakiveä käytetään aina kannellisessa grillissä ja se sopii täydellisen rapeapohjaisen pizzan paistamisen lisäksi muunlaiseenkin leivontaan. Lastan avulla on kätevä ottaa kypsynyt pizza grillistä ja paloittelijalla pizzan saa nopeasti siivuihin.

Landmann on perustettu vuonna 1966 ja on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista grillien valmistajista. Heidät tunnetaan erityisesti laadukkaista kaasu- ja hiiligrilleistä. Laajasta mallistosta löytyy myös loistava valikoima grillaukseen tarvittavia apuvälineitä, kuten esimerkiksi grillausvälineet ja -kintaat, langaton tai bluetooth-lihamittari, kalahalsteri, hampurilaisprässi sekä pizzasetti. Myös savulaatikko sekä aromiset savulastut kuuluvat valikoimaan, kuten myös tietenkin puhdistusharjat ja -aineet.

Landmann-pizzasetti on käytännöllinen lisävaruste kesäkeittiöön ja pitää sisällään kaiken mitä tarvitaan herkullisen pizzan valmistukseen. Pizzakivi varaa grillin lämmön itseensä ja paistaa niin pizzaan, leivonnaisiin tai vaikkapa leipään rapean pohjan perinteisen kiviuunin tapaan. Muista lämmittää kiveä aluksi vähintään 10-15 minuuttia, sirottele hieman jauhoja sen päälle ja aseta pizza kivelle. Sulje lopuksi grillin kansi. Kun pizza on kypsä ota se pois grillistä lastaa avuksi käyttäen. Huomioithan, että pizzakivi kuivuu käytössä, joten öljyä ja liota sitä tarvittaessa.

  • Korderiittikivestä

    • pizzakiven koko on halkaisijaltaan Ø38 cm ja se on valmistettu kordieriittikivestä 
- pizzakivi kuivuu käytössä, joten sitä on öljyttävä ja liotettava tarvittaessa 
- lasta sekä paloittelija on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, ja niissä on puulla päällystetty kahva
  • Tuotenumero: 150556