Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarharyhmät, terassiryhmät Lucy ruokaryhmä 1+6

Lucy ruokaryhmä 1+6

Uutta ja trendikästä!

Ellipsin muotoinen ruokapöytä 6 tuolilla.

Lucy ruokapöydässä yhdistyy kaunis ulkomuoto ja design sekä loistavan kokoinen ruokapöytä isommallekin seurueelle. Tämän pöydän äärellä on mukava viettää pidempiäkin ruokailuhetkiä. Pöydän kansi on vahvaa kuitusementtimateriaalia, Duranitea ja jalat ovat FSC sertifioitua eukalyptuspuuta.

Lucy kuppituolissa yhdistyy kaunis ulkomuoto ja design sekä loistava istuttavauus. Tässä tuolissa on mukava viettää pidempiäkin ruokailuhetkiä. Tuolin istuin on vahvaa Duresin muoviseosta ja jalat ovat FSC sertifioitua eukalyptuspuuta.

  • Tuolin mitat: P56, L77, K53 cm
  • Pöytä: P190, L105, K75 cm
  • Duranite on huippulaadukasta kuitusementtilevyä, joka on käsitelty huoltovapaaksi ja UV-suojatuksi. Sen valmistuksessa ei käytetä harmillisia kemikaaleja ja se on siten todella ympäristöystävällinen.

    Duresin on 100% polypropyleeniä ja on juuri ulkokäyttöön täydellinen materiaali värin säilyvyyden, kestävyyden ja vahvuuden myötä. Se on täysin hoitovapaa materiaali. Duresin ei pidä sisällään yhtään haitallisia kemikaaleja ja sen voi kierrättää ympäristöystävällisesti.

    FSC:n periaatteet ja kriteerit määrittelevät ympäristön kannalta hyvän, sosiaalisesti hyödyllisen ja taloudellisesti kannattavan metsänhoidon keskeiset elementit ja vaatimukset. FSC-merkityt tuotteet täyttävät FSC sertifikaatin vaatimukset aina metsästä ja hakkuuista kaupan hyllylle ja käyttäjälle asti. FSC-merkintää käytetään tuotteiden, jotka tulevat FSC-sertifioiduista metsistä ja kontrolloiduista lähteistä, merkitsemiseen ja markkinointiväittämien välittämiseen. FSC:llä on kattava seurantajärjestelmä tavaramerkin laillisen ja oikean käytön varmistamiseksi.

  • Tuotenumero: MYYKESA0154