Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarharyhmät, terassiryhmät Rocko & Matilda ruokaryhmä 1+6 (tummanharmaa)

Rocko & Matilda ruokaryhmä (1+6)

Loppuunmyyntituote

Parasta vastinetta rahallesi!

Upea Rocko-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Käytännöllisellä lasikannella varustellun pöydän kansi on kivenväriseksi ja näköiseksi maalattua, iskuja kestävää tummaa lasia. Komeuden kruunaavat tukevat mustat pulverimaalatut teräsjalat sekä runko. Tämä tyylikkään ja ajattoman näköinen lasikantinen ruokapöytä sopiikin hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Matilda-hupputuoli on kaunis kuin koru ja siinä yhdistyy niin kaunis ja pehmeä muotokieli kuin ylellisyys ja ryhdikäs istumamukavuus. Luksusta ulkonäköön antavat lisäksi takaselkämyksen syvään kiinnitetyt napit ja ajaton tummanharmaa kangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Vaikuttavan näköisen Rocko-ruokapöydän rouhea matanvärinen kansi on kivipinnoitettua lasia (1 cm), ja mattamustat tukevat teräsjalat ovat 5 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä tumma lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Näyttävä ja elegantin Matilda-hupputuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisäävät istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät kapeat valkoiset massiivikumipuujalat. Lisäksi ruokatuoli on verhoiltu tukevalla huonekalukankaalla.

 • Leveys: 90 cm
 • Istuinpaikkojen määrä: 6
 • Pituus: 170 cm
 • Pöytä: 170 x 90 cm
 • Tuolin mitat: L46, K103, S62 cm
 • Ruokapöydän runko ja jalat ovat mustaa pulverimaalattua terästä. Kansi on iskunkestävä ja tummaksi maalattua lasia (1 cm). Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain runko kasataan.

  Ruokatuoli on verhoiltu tummanharmaalla sisustuskankaalla ja takaselkämyksessä on syvään kiinnitetyt napit. Pehmusteet ovat vaahtomuovia. Jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikumipuuta. Ruokatuoli toimitetaan kasattuna.

 • Valitse väri: Harmaa
 • Tuolin väri: Harmaa
 • Tuotenumero: MYY03494