Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Puutarhapöydät, terassipöydät

Puutarhapöydät, terassipöydät

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

90 tuotetta

Näytetään 24 / 90 kpl

Puutarhapöydät, terassipöydät, ulkopöydät

Säänkestävät ulkopöydät joka tilanteeseen! Kokoa perhe ja kesävieraat mukavan kokoisen puutarhapöydän ääreen nauttimaan makoisista kesäherkuista. Uudet perunat, raikkaat salaatit ja makkarat maistuvat entistäkin herkullisemmalle ulkona terassipöydällä nautittuna. Ulkopöydälle voit asettaa myös kukkaruukkuja ja koriste-esineitä piristämään puutarhasi sisustusta.  

Puutarhapöytien valikoimastamme löytyy niin pyöreä pöytä, ruokapöytä, sivupöytä, parvekepöytä, rahipöytä, tarjoiluvaunu, sohvapöytä kuin korkeakin sohvapöytä. Jatkopöytä ja taittopöytä säästää tilaa ulkotilassa. Sopiiko sisustukseesi polyrottinkinen ulkopöytä, puinen ulkopöytä vai metallinen ulkopöytä? Entä mahtuuko ulkotilaasi parhaiten 4 hengen ruokapöytä, 6 hengen ruokapöytä vai 8 hengen ruokapöytä? Nämä kaikki löydät Maskusta. Mitäpä olisi terassipöytä ilman ulkosohvaa ja puutarhatuoleja tai sohvaryhmää? Valikoimastamme löytyy paljon vaihtoehtoja harmonisen puutarhan sisustuksen rakentamiseen.

Aurinkoisena kesäpäivänä on ihanaa istua parvekepöydän ääressä yhdessä perheen tai ystävien kanssa grilliherkkuja syöden. Maskun kesäkalusteiden valikoimasta löydät runsain mitoin erilaisia pöytiä ulkotiloihin – olipa etsinnässä sitten iso terassipöytä tai vaihtoehtoisesti vaikka pienempi parvekepöytä, löydät valikoimastamme varmasti juuri sinun tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon! 

Suuri puutarhapöytä on juhlien keskipiste, jolle voit koota noutopöydän täynnä erilaisia herkkuja. Valikoimastamme löydät sekä kuuden että kahdeksan hengen pöytiä, joiden ääreen voi kutsua isommankin seurueen kantamalla lisätuoleja pöydän päätyihin. Tiesithän, että meiltä tilaat helposti myös ruokailuryhmät eli ulkopöydän sekä yhteensopivat tuolit harmonista ilmettä varten? Valikoimastamme löydät lisäksi tietenkin näppärät kahden ja neljän hengen ruokapöydät parvekkeille tai pienemmälle terassille sekä tyylikkäät sohvapöydät ja sivupöydät, joiden avulla teet ulkotilastasi kuin toisen olohuoneen – kaikki kotisi neliöt hyötykäytössä! 

Hyvä pihapöytä on paitsi kestävä ja pitkäikäinen, myös tyylikäs. Materiaali- ja värivaihtoehtoja löydät runsain mitoin, sillä haluamme tarjota jokaiselle jotakin. Vetoavatko sinuun perinteiset puupinnat? Tai sopiiko pihasi tyyliin helppohoitoinen ja moderni polyrottinki? Ehkäpä haaveissasi pyörii metallinen pyöreä puutarhapöytä, jonka ääreen voit kesäaamuisin kantaa lehden ja kahvikupin? Tervetuloa tutustumaan runsaaseen ja laadukkaaseen valikoimaamme pihakalusteita ja löydä uudet suosikkisi!