Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarharyhmät, terassiryhmät Saana & Irene ruokaryhmä (1+6)

Saana & Irene ruokaryhmä (1+6)

Pystylinjoilla keveyttä ruokailutilaan!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Irene-tuoli sopii hyvin maalaisromanttisuutta kaipaavalle. Selkänojan hivenen kaareva ergonominen muotoilu tukee luonnollista istuma-asentoa ja selkänojassa olevat ristikkokuviot sekä pystyt linjat tekevät siitä ilmavan näköisen. Runko on kumipuuta ja istuinosa on valmistettu MDF-levystä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii niin keittiöön kuin ruokailutilaan, ja se on helppo sijoittaa seinän vierustalle tai vaikka keskelle huonetta.

Irene-tuoli on muotoilultaan ajaton ja se on helppo yhdistää niin perinteiseen keittiöön kuin hiukan modernimpaankin ruokailutilaan. Helppohoitoisuutensa takia se sopii hyvin juuri ruokatuoliksi. Tukeva tuoli on myös kevyt siirrellä ja turvallinen valinta lapsiperheisiin, lisäksi tuoleja voi käyttää yksittäisinä istuimina vaikka eteisessä. Tuoli toimitetaan osissa.

  • Leveys: 80 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Pituus: 160 cm
  • Korkeus: 93cm
  • Leveys: 43cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03601