Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarharyhmät, terassiryhmät Ruokaryhmät

Minkä kokoinen ruokailuryhmä ulos? 

Terassille sopivan ruokailuryhmän kokoa miettiessä kannattaa huomioida omien perheenjäsenten lukumäärän lisäksi myös mahdolliset kesäjuhlat ja illanistujaiset yhdessä ystävien kanssa. Ruokailuryhmän äärelle on ihana kokoontua esimerkiksi puutarhajuhlia viettämään. Tällöin ruokailuryhmässä kannattaa olla paikka kahdeksalle tai kuudelle hengelle. Pienemmille terasseille ja parvekkeille sopivat mainiosti kahden tai neljän hengen ruokailuryhmät. 

Kahden hengen ruokailuryhmä on tuttu näky parvekkeilla, sillä se ei vie paljoa tilaa. Pienen ruokailu- tai terassiryhmän saa helposti sijoitettua lähes mihin tahansa ympäristöön. Pienelle parvekkeelle mahtuva ruokailuryhmä tekee parvekkeen sisustuksesta heti viihtyisämmän.  

Neljän hengen ruokailuryhmä terassilla on erittäin suosittu vaihtoehto. Kompaktin kokoinen ruokailuryhmä mahdollistaa ruokailun lisäksi myös seurustelun yhdessä perheen tai ystävien kanssa. Neljän hengen ruokailuryhmä mahtuu usein myös pienille terasseille tai parvekkeille. 

Kuuden hengen ruokailuryhmä ulkokäytössä on kenties se kaikkein varmin valinta. Pöydän äärelle mahtuu mukavan kokoinen joukko ja ruokailuryhmä myös näyttää mittasuhteidensa puolesta upealta. Isolle pöydälle mahtuu tarjottavaakin runsaasti! 

Kahdeksan hengen ruokailuryhmä puutarhassa tarjoaa puitteet ihanille kesäjuhlille ja illanvietoille suuremmankin seurueen kesken. Pitkä pöytä tuo ryhdikästä ilmettä kookkaalle terassille tai pihalle. Mukavat tuolit ruokapöydän ympärillä saavat viihtymään läpi kesän. 

Tilaa ruokailuryhmä terassille helposti Maskun verkkokaupasta! 

Ruokailuryhmät ulkokäyttöön

Kun sää lämpenee, on aika siirtyä terassille nauttimaan päivän lounashetkistä ja illallisista. Ulkokäyttöön suunnitellut ruokailuryhmät tarjoavat kutsuvan ja mukavan paikan, jonka äärellä on ihana aterioida. Ulkotiloihin sopivat ruokailuryhmät on valmistettu siten, että ne kestävät kesätuulen tuiverrusta, auringonpaistetta ja pieniä kesäsateita.  

Ruokailuryhmiä ulos on saatavilla useissa eri tyyleissä, väreissä ja kokoluokissa. Voit valita eri materiaaleista, kuten puusta, metallista, polyrottingista tai muovista sen kaikkein sopivimman vaihtoehdon omaan puutarhaasi. Sopisiko sinun terassillesi parhaiten tumma ruokailuryhmä, vaalea ruokailuryhmä vai puinen ruokailuryhmä? Maskun monipuolisesta valikoimasta löydät takuulla upean kokonaisuuden omalle terassillesi. Tutustu tarjontaan ja löydä edullinen ruokailuryhmä ulos! 

 

Ruokaryhmät