Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Puutarhakalusteet Puutarhatuolit, parveketuolit Bergen pinottava tuoli

Bergen pinottava tuoli

Hyvälaatuinen Bergen tuoli mukavampaan ulkosalla istuskeluun.

Miellyttävän tuntuisella ruokatuolilla on mukavaa istuskella iltaa ja katsella kesäisiä maisemia. Pinottava tuoli säästää tilaa terassilla tai puutarhassa, kun ruokailun jälkeen tuolit voi pinota pois tieltä.

Täydennä Bergen-istuinpehmusteella.

Bergen ulkotuoli on särmikkään näköinen pinottava tuoli, jossa on myös todella hyvä istua. Kaareva selkänoja ja istuin toimivat alustana mukavalle istuma-asennolle. Tuolin käsinojat ovat laadukasta tiikkiä, jonka väri on tyylikkäästi konstrastissa mustan värin kanssa. Runko on kestävää alumiinia, joka kestää säässä kuin säässä.

Täydennä tuoliasi Bergen-istuinpehmusteella, jolla teet istuskelusta entistäkin rattoisampaa.

Bergen-sarjan kalusteilla voit rakentaa yhtenäisen ja tyylikkään ulkokalustuston. Sarjaan kuuluu ruokaryhmä, ruokapöytä, pinottava tuoli, baariryhmä, baarituoli, baaripöytä, aurinkosänky, sivupöytä, tarjoiluvainu ja sohvapöytä.

Katso kaikki Bergen-tuotteet!

  • Leveys: 64 cm
  • Korkeus: 89 cm
  • Syvyys: 64 cm
  • Bergen sarjan tuotteet koostuvat parhaista mahdollisista ulkokalustemateriaaleista. Tuotteissa käytetty pääosin Etelä-Amerikkalaista FSC-sertifioitua tiikkiä, joka on työstetty kestävällä tavalla. Runkomateriaaliksi on valittu alumiini, joka tekee tuotteesta kestävän, helppohoitoisen ja ennen kaikkea pitkäikäisen. Kokonaisuuden kruunaa huippulaadukkaat, muhkeat pehmusteet, joiden kangasmateriaalit on valittu juuri tarkoitukseen sopiviksi.

  • Tuotenumero: 145632