Etusivu / Huoneet / Puutarha / Puutarhakalusteet / Ulkosohvat, parvekesohvat

Ulkosohvat, parvekesohvat

Meillä Maskussa puutarhojen, parvekkeiden sekä terassien sisustaminen on ollut lähellä sydäntä jo vuosikymmenien ajan. Mallistostamme löydätkin sopivat kalustekokonaisuudet kaikenlaisiin tarpeisiin. 

Kesän 2024 mallistomme kulmakiviä ovat luonnollisuus, mukavuus sekä helppohoitoisuus. Luonnolliset värimaailmat, muhkeat pehmusteet sekä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti valituista puulajeista valmistetut tuotteet ovatkin lisääntyneet mallistossamme. Helppous on olennainen osa mallistomme suunnittelua, sillä kesästä nauttiminen ei saa missään nimessä olla liian työlästä! Valtaosa mallistomme tuotteista on valmistettu täysin huoltovapaista materiaaleista. 

Inspiroivia lukuhetkiä kauden 2024 kesäkalustekuvastomme parissa! TÄSTÄ KESÄKALUSTEKUVASTOON!

0 tuotetta

Näytetään 0 / 0 kpl

Löhöile myös ulkosalla! Onko mitään sen mukavampaa kuin nauttia aamukahvi auringonpaisteessa ulkosohvalla? Valikoimamme ulkosohvissa säänkestävyys ja tyylikkyys kulkevat käsi kädessä. 

Olipa haussa 2-istuttava sohva, 3-istuttava sohva, avokulmasohva, kulmasohva, divaanisohva, recliner sohva tai penkki, löydät sen meiltä Maskusta. Sohvan kaveriksi sopii sohvapöytä, nojatuoli, aurinkotuoli ja aurinkovarjo, jonka löydät kaiken kattavasta valikoimastamme. Valmis sohvaryhmä on tuote, jossa on sohva ja nojatuoli tai nojatuolit sekä sohvapöytä ovat samassa paketissa. Se on helppo valinta puutarhan sisustukseen, koska ostaessa sohvaryhmän ei tarvitse miettiä mikä sohva sopii minkäkin pöydän kanssa.

Tutustu ulkosohvavalikoimaamme verkkokaupassa ja lisätietoa saat lähimmästä myymälästäsi.

Mikä olisikaan mukavampaa kuin pitkän päivän päätteeksi istahtaa sohvalle omalle terassille nauttimaan ilta-auringosta? Tyylikäs ja mukava ulkosohva tekee pihasta kuin pihasta kodikkaan! 

Mukavat puutarhasohvat

Olipa pihasi pieni tai iso, Maskusta löydät varmasti juuri sinun tilaasi sopivan pihasohvan tai puutarhasohvan. Runsaassa valikoimassamme on monenlaisia isoja ulkodivaaneja sekä kokonaisia sohvaryhmiä, joihin kuuluvat sohvan lisäksi nojatuolit ja sohvapöytä – täydellinen ratkaisu isommalle pihalle ja vieraiden kestitsemiseen! Löydät meiltä erikseen myös parvekesohvat, jotka on suunniteltu sopimaan asuntoihin, joissa neliöitä ei ole hukattavaksi. Pieni kahden hengen sohva tai pari tyylikkäitä nojatuoleja tekee pienestäkin parvekkeesta kodikkaan oleskelutilan kesästä nauttimiseen.

Maskun valikoimasta löydät hillityn tyylikkäät ulkosohvat monesta eri materiaalista. Löydät monet sohvat erilaisissa ruskean ja harmaan sävyissä, jotka ovat paitsi tyylikkäitä värejä myös erityisen käytännöllisiä, sillä niissä eivät pienet roiskeet tai vaikkapa siitepöly erotu! Valikoistamme löydät myös monia erilaisia runkomateriaaleja aina puusta ja metallista polyrottinkiin. Puupinnat ovat klassinen valinta, mutta vaativat hieman enemmän hoitoa kuin muut materiaalit. Jos etsinnässä on kestävä ja pitkäikäinen sohva terassille, suosittelemme tutustumaan etenkin valikoimaamme polyrottinkisohvia.

Polyrottinki on helppohoitoisia kalusteita etsivän luottovalinta: tämä tyylikäs ja kestävä materiaali vaatii nimittäin minimaalista huoltoa ja kestää ahkerassakin käytössä uudenveroisena! Tervetuloa tutustumaan runsaaseen pihasohvavalikoimaamme ja löytämään omat suosikkisi!