Maskun Kalustetalo Oy TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutila Ruokailuryhmät 4 hengen ruokailuryhmät

Neljän hengen ruokailuryhmä 

Neljän hengen ruokailuryhmä on mainio valinta nelihenkisiin perheisiin tai pariskunnille. Neljälle hengelle suunniteltu ruokailuryhmä ei ole kovin kookas, mutta tarjoaa silti mukavasti tilaa arjen ruokailuhetkiin. Neljän hengen ruokailuryhmiä on saatavilla monessa eri mallissa sekä värissä. Esimerkiksi musta ruokailuryhmä on ajattoman tyylikäs valinta. Puinen ruokailuryhmä neljälle hengelle sen sijaan tarjoaa luonnollisia sävyjä kodin sisustukseen. Vai olisiko valkoinen ruokailuryhmä kaikkein paras valinta sinun nelihenkiselle perheellesi? 

Neljän hengen ruokailuryhmien koot saattavat hieman vaihdella, joten kannattaa ottaa mittanauha avuksi ja suunnitella ruokailuryhmän paikka ennen ostopäätöksen tekemistä. Pyöreä ruokailuryhmä neljälle hengelle vie tilaa eri tavoin kuin perinteinen suorakaiteen malliin tehty ruokailuryhmä. Ruokailuryhmän ympärille on hyvä jättää hieman tilaa, jottei ruokailu ole ahdasta. 

Tutustu Maskun valikoimaan ja nappaa neljän hengen ruokailuryhmä edullisesti omaan kotiisi! 

Ruokailuryhmät neljälle

Etsitkö tyylikästä ruokailuryhmää neljälle hengelle? Maskusta löydät laajan ja monipuolisen valikoiman 4 hengen ruokailuryhmiä. Voit valita ruokailuryhmän, jossa on neljä pehmeällä verhoilulla varustettua tuolia tai ruokailuryhmän, jossa on kauniit puiset tuolit. Vai sopisiko sinun keittiöösi parhaiten kuppimalliset muovista valmistetut tuolit, jotka on helppo puhdistaa aina tarpeen vaatiessa? 

Neljälle hengelle suunniteltujen ruokailuryhmien pöydät ovat usein malliltaan joko pyöreitä tai suorakaiteen muotoisia. 4 hengen ruokailuryhmää valitessa kannattaa kiinnittää huomio myös valmistusmateriaaleihin. Esimerkiksi massiivipuu materiaalina kestää käytössä erinomaisesti ja takaa kalusteelle pitkän iän. 

Voit käydä lähimmässä Masku-myymälässäsi tunnustelemassa, mikä kokonaisuus olisi paras valinta sinun ruokailutilaasi. Asiantuntevat myyjämme kertovat mielellään materiaaleista ja ominaisuuksista lisää. Myös tilaaminen suoraan Maskun verkkokaupasta onnistuu näppärästi!