Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Stressless® Rosemary ruokatuoli (korkea)
Ekornes

Stressless® Rosemary ruokatuoli (korkea)

Eleganssia ja mukavuutta ruokailutilaan!

Stressless® Rosemary –ruokatuolissa on innovatiivinen BalanceAdapt™-järjestelmä, joka tekee ruokailuhetkestä ikimuistoisen. Voit nauttia ateriastasi aina mukavassa asennossa, sillä sisäänrakennetun Glide-järjestelmän ansiosta voit nojata vaikka taaksepäin, sillä selkänoja ja istuin seuraavat liikkeitäsi. Lisäksi tuolissa on dynaaminen keinutoiminto. Valinnanvaraa löytyy myös viimeistelyn ja ulkomuodon suhteen – niin selkänojan korkeuden, jalkojen kuin verhoilun suhteen. Lisätietoa saat tuotetiedoista tai lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Klassisessa ja vankassa ruokatuolissa on korkea selkänoja ja se on verhoiltu valkoisella Snow batick -nahalla. Tuolinjalat ovat pyöristettyä massiivipuuta ja ne on saatavana joko valkolaseerattuna tai luonnonvärisenä tammena, mustana tai pyökkinä pähkinänväriseksi petsattuna.

Batick on korjattua, värjättyä ja martioitua kalustenahkaa, joka kestää haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta ruokatuoleihin.

  • Leveys: 50 cm
  • Korkeus: 105 cm
  • Pituus: 57 cm
  • Tuotenumero: 148435