Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Olivia & Vila ruokaryhmä (1+6)

Olivia & Vila ruokaryhmä (1+6)

Kattausta vaille valmis!

Keittiön helmi!

Minimalistinen ja näyttävä Olivia-ruokapöytä on modernin keittiön keskipiste tuoden skandinaavista tyyliä ruokailutilaan ja se inspiroi järjestämään kutsut vaikka isommallekin porukalle. Selkeälinjaisen pöydän ohut kansi ja hivenen alaspäin kapenevat jalat keventävät pöydän ilmettä ja kapea metallireuna viimeistelevät modernin tyylin.

Asiakkaiden kestosuosikin, jämptin ja ryhdikkään Vila-hupputuolin ajattoman harmaa kangasverhoilu ja raikkautta tuovat valkoiset massiivipuujalat täydentävät hillityn ja moneen sisustukseen sekä tyyliin sopivan ilmeen. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun mattapintaisen Olivia-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Tyylikkäässä pöydässä on 1,8 cm paksu MDF-kansi ja massiivipuusta valmistetut jalat. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Vila-hupputuolin runko sekä jalat on valmistettu massiivipyökistä ja jalat on viimeistelty maalaamalla ne valkoisiksi. Pehmustemateriaalina on käytetty niin istuinosassa kuin selkänojassa vaahtomuovia. Kestävällä, tummanharmaalla polyesterikankaalla täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä hyvä ja korkea selkänoja tekee ruokailusta nautittavan, joten pöydän äärellä voi viettää pidemmänkin ajan. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 100 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K90, L46, S53 cm
  • Ruokapöydän kansi on MDF-levyä (1,8 cm). Jalat on valmistettu massiivipuusta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko on massiivipyökkiä. Ruokatuolin jalat ovat massiivipyökkiä, ja ne on maalattu valkoiseksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3, paksuus sivuilla 1 cm ja istuinosassa 4 cm.

  • Tuotenumero: MYY03559