Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Olivia & Huvila ruokaryhmä (1+6)

Olivia & Huvila ruokaryhmä (1+6)

Eleganttiin seurusteluun!

Minimalistinen ja näyttävä Olivia-ruokapöytä on modernin keittiön keskipiste tuoden skandinaavista tyyliä ruokailutilaan ja se inspiroi järjestämään kutsut vaikka isommallekin porukalle. Selkeälinjaisen pöydän ohut kansi ja hivenen alaspäin kapenevat jalat keventävät pöydän ilmettä ja kapea metallireuna viimeistelevät modernin tyylin.

Huvila-hupputuolin täysin verhoiltu sekä vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa lisää istumisen mukavuutta. Takaselkämyksen syvään kiinnitetyt napit ja ajaton vaalea huonekalukangas sekä hoikat valkoiset massiivipuujalat luovat keveää eleganssia sisustukseen. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun mattapintaisen Olivia-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Tyylikkäässä pöydässä on 1,8 cm paksu MDF-kansi ja massiivipuusta valmistetut jalat. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Eleganttiin seurusteluun sopivan Huvila-hupputuolin runko on valmistettu massiivipyökistä ja se on verhoiltu tukevalla huonekalukankaalla. Laadukkaassa hupputuolissa yhdistyy kaunis ja pehmeä muotokieli ryhdikkääseen istumamukavuuteen, ja tuolin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä korkea selkänoja viimeistelevät ruokailunautinnon. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 100 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K100, L50, S61 cm
  • Ruokapöydän kansi on MDF-levyä (1,8 cm). Jalat on valmistettu massiivipuusta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko on massiivipyökkiä. Ruokatuolin jalat ovat massiivipyökkiä, ja ne on maalattu valkoiseksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3. Selkäosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3.

  • Tuotenumero: MYY03558