Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Cubic & Vila ruokaryhmä (1+6)

Cubic & Vila ruokaryhmä (1+6)

Massiivista ja modernia!

Skandinaaviseen kotiin sopiva!

Käytännöllisellä lasikannella varusteltu kuuden hengen Cubic-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Lisäksi asiakkaiden kestosuosikin, jämptin ja ryhdikkään Vila-hupputuolin avulla luot ruokailutilaan ihanan harmonisen tunnelman. Vaikuttavan ruokapöydän runko sekä paksu pöydänkansi on valmistettu MDF-levystä ja maalatun kannen päällä on iskuja kestävä lasikansi. Komeuden kruunaavat tukevat jalat. Tuolin ajattoman harmaa kangasverhoilu ja raikkautta tuovat valkoiset massiivipuujalat täydentävät hillityn ja moneen sisustukseen sekä tyyliin sopivan ilmeen. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Laadukkaan, pinnoitettua MDF-levyä olevan Cubic-ruokapöydän kannen vahvuus on lähes 6 cm, ja tukevat mattamaalatut jalat ovat 9 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä valkoinen lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen.

Skandinaaviseen sisustukseen sopivan Vila-hupputuolin runko sekä jalat on valmistettu massiivipyökistä ja jalat on viimeistelty maalaamalla ne valkoisiksi. Pehmustemateriaalina on käytetty niin istuinosassa kuin selkänojassa vaahtomuovia. Kestävällä, tummanharmaalla polyesterikankaalla täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä hyvä ja korkea selkänoja tekee ruokailusta nautittavan, joten pöydän äärellä voi viettää pidemmänkin ajan. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 95 cm
  • Istuinpaikkojen määrä: 6
  • Korkeus: 77 cm
  • Pituus: 180 cm
  • Tuolin mitat: K90, L46, S53 cm
  • Ruokapöydän runko ja jalat ovat valkoiseksi mattamaalattua MDF-levyä. Kannen materiaali on valkoiseksi maalattua pinnoitettua MDF-levyä. Pöydässä on valkoinen iskunkestävä lasikansi. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko on massiivipyökkiä. Ruokatuolin jalat ovat massiivipyökkiä, ja ne on maalattu valkoiseksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3, paksuus sivuilla 1 cm ja istuinosassa 4 cm.

  • Tuotenumero: MYY03551