Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Saana & Block ruokaryhmä (1+6), mustat tuolit

Saana & Block ruokaryhmä (1+6), mustat tuolit

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Edullinen kuuden hengen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Moderni Block-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä juhlallisen ilmeen antavaa metallin hohdetta. Ruokatuolin täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii niin keittiöön kuin ruokailutilaan, ja se on helppo sijoittaa seinän vierustalle tai vaikka keskelle huonetta.

Näyttävä Block-ruokatuolin kapeat metallijalat antavat juhlallisen fiiliksen arjen keskelle. Lisäksi tuolin musta väri antaa ruokailutilaan säväyksen tyylikkyyttä. Kauttaaltaan pehmeällä PU-nahalla verhoiltu ruokatuoli on helppohoitoinen valinta verhoilumateriaaliksi, ja kulutusta kestävä keinonahka tekee tuolista pitkäikäisen sekä turvallisen valinnan myös lapsiperheen ruokatuoliksi.

  • Leveys: 160 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 85 cm
  • Tuolin mitat: K92,L49,5 cm
  • Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Kansi materiaali on kestävää valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin tukeva istuinrunko sekä jalat ovat materiaaliltaan kromattua terästä. Istuin- ja selkänojanpehmusteet ovat vaahtomuovia ja tuoli on verhoiltu kauttaaltaan pehmeällä PU-nahalla. Ruokatuoli toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03592