Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Saana & Huvila ruokaryhmä (1+2)

Saana & Huvila ruokaryhmä (1+2)

Ripaus retroa!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Huvila-hupputuolin täysin verhoiltu sekä vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa lisää istumisen mukavuutta. Takaselkämyksen syvään kiinnitetyt napit ja ajaton vaalea huonekalukangas sekä hoikat valkoiset massiivipuujalat luovat keveää eleganssia sisustukseen. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja neliön muotoisessa ruokapöydässä on kahdelle ja pöytä sopii pieneenkin tilaan. Se on helppo myös sijoittaa seinän vierustalle.

Eleganttiin seurusteluun sopivan Huvila-hupputuolin runko on valmistettu massiivipyökistä ja se on verhoiltu tukevalla huonekalukankaalla. Laadukkaassa hupputuolissa yhdistyy kaunis ja pehmeä muotokieli ryhdikkääseen istumamukavuuteen, ja tuolin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä korkea selkänoja viimeistelevät ruokailunautinnon. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 68 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 68 cm
  • Tuolin mitat: K100,L61 cm
  • Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Kansi materiaali on kestävää valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko on massiivipyökkiä. Ruokatuolin jalat ovat massiivipyökkiä, ja ne on maalattu valkoiseksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3. Selkäosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3.

  • Tuotenumero: MYY03573