Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Saana & Vila ruokaryhmä (1+2)

Saana & Vila ruokaryhmä (1+2)

Skandinaaviseen kotiin sopiva!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Asiakkaiden kestosuosikin, jämptin ja ryhdikkään Vila-hupputuolin ajattoman harmaa kangasverhoilu ja raikkautta tuovat valkoiset massiivipuujalat täydentävät hillityn ja moneen sisustukseen sekä tyyliin sopivan ilmeen. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja neliön muotoisessa ruokapöydässä on kahdelle ja pöytä sopii pieneenkin tilaan. Se on helppo myös sijoittaa seinän vierustalle.

Skandinaaviseen sisustukseen sopivan Vila-hupputuolin runko sekä jalat on valmistettu massiivipyökistä ja jalat on viimeistelty maalaamalla ne valkoisiksi. Pehmustemateriaalina on käytetty niin istuinosassa kuin selkänojassa vaahtomuovia. Kestävällä, tummanharmaalla polyesterikankaalla täysin verhoillun istuinosan istuinmukavuus sekä hyvä ja korkea selkänoja tekee ruokailusta nautittavan, joten pöydän äärellä voi viettää pidemmänkin ajan. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Leveys: 68 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 68 cm
  • Tuolin mitat: K90,L53 cm
  • Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Kansi materiaali on kestävää valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin runko on massiivipyökkiä. Ruokatuolin jalat ovat massiivipyökkiä, ja ne on maalattu valkoiseksi. Istuinosan vaahtomuovipehmusteen tiheys on 25 kg/m3, paksuus sivuilla 1 cm ja istuinosassa 4 cm.

  • Tuotenumero: MYY03572