Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Concept Black & Avellino ruokaryhmä (1+4)

Concept Black & Avellino ruokaryhmä (1+4)

Mallipoistot myymälöistä -70 %!

Nautinnollisiin ruokailuhetkiin!

Siro Concept Black –ruokapöytä on yhdistelmä ajatonta, perinteistä sekä trendikästä muotokieltä. Tukevalla pulverimaalatulla teräsjalalla varustellun ruokapöydän kansi on mustaksi maalattua ja kestävää saarniviilua.

Muhkeasti muotoiltu Avellino-ruokatuoli tuo tyylikkään graafisen ja modernin ilmeen ruokailutilaan. Ruokatuolin tyylikkyys syntyykin ajattomasta ulkonäöstä, upeasta hiilenharmaasta huonekalukankaasta sekä kaunismuotoisista ja siroista massiivipyökkijaloista. Tuolin napakat pehmusteet takaavat nautinnollisen istuinmukavuuden ja kangas tuntuu myös mukavalta istua. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Trendikäs Concept Black –ruokapöytä on nykyaikaista ruokailutilaa arvostavalle loistava valinta, ja pöytä sopii muodoltaan myös pienempiin tiloihin. Istumapaikkoja ruokapöydässä on neljälle ruokailijalle, ja koska pöydän ääressä istutaan lähekkäin, keskusteleminen on myös helpompaa. Sirossa pöydässä on ohut 1,8 cm paksu maalattu sekä pinnoitettu MDF-levystä valmistettu kansi, joka helppohoitoisuutensa ansiosta tarvitsee huolloksi vain puhtaanapidon. Pinnan voi pyyhkiä kuivalla tai kostealla rievulla ja käyttää tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalka ruuvataan kiinni.

Avellino-ruokatuolin runko sekä jalat on valmistettu kestävästä pyökkipuusta, pehmusteena on käytetty vaahtomuovia ja verhoiluna on jämäkkä polyesterikangas. Tuoli on helppo kasata käyttövalmiiksi, vain jalat pyöritetään paikoilleen.

  • Leveys: 110 cm
  • Syvyys: 110 cm
  • 1
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03567