Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Line & Lecco ruokaryhmä (1+6)

Line & Lecco ruokaryhmä (1+6)

Line & Lecco ruokaryhmä on Pohjanmaan ylellinen ja tyylikäs kodin kiintopiste.

Ruokaryhmä sopii kotiin, jonne etsitään laadukasta ruokapöytää viihtyisin tuolein keskelle arkista elämää. Mattavalkoisen ruokapöydän jalkojen metallihelat antavat ryhdikkäälle pöydälle viimeistellyn ilmeen. Ruokapöytä on extra tuettu pöydän sisäpuolelta ryhdikkäällä koivuvanerilla, joka vahvistaa runkoa ja estää pöydän heilumisen. Ruokapöytään on lisähintaan saatavissa myös kirkas lasikansi tuomaan tilaasi valoisuutta.

Kuvan mukaisen ruokaryhmän Lecco-tuolit on verhoiltu mustalla nature-nahalla. Lecco on satumaisen pehmeä nahkapäällysteinen tuoli, joka näyttää upealta ja tuntuu istuessa vielä paremmalta. Pehmeä nature-nahka on hyvin hengittävää aitoa nahkaa, joka on helppo pitää puhtaana ja näyttävänä pitkään.

Pohjanmaan Line ruokapöytä on saatavissa kolmessa eri koossa, 140x90, 95x180 ja 100x200 cm myymälästä tilatessa, kuvan mukainen pöytä on kooltaan 95x180 cm.

Lisätilauksesta ruokapöytään on saatavissa myös kirkas lasikansi. Verkosta tilattavat keskusvarastovärit ovat musta ja valkoinen, myymälästä tämä pöytä on tilattavissa myös muissa väreissä ja eri kokoisina. Line-pöydän materiaalivaihtoehdot ovat maalattu MDF-levy sekä tammi. Ruokapöydän jaloissa on kapeat metallihelat, jotka tuovat pöytään näyttävyyttä.

Lecco-tuolissa on vakiovarusteena musta, metallinen kahva selkänojassa ja ruokatuolin jalat ovat myös maalatut mustat. Myymälästä tilatessa tuoli on räätälöitävissä sadoilla erilaisilla kankailla ja useilla nahkavaihtoehdoilla. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

Nature-nahan samettisen pehmeä pinta ja uniikin luonnonmukainen struktuuri tekevät nahasta yhden suosituimmista pintavaihtoehdoista niin sohviin kuin ruokatuoleihinkin. Nahan puhdistukseen ja ylläpitoon suosittelemme ensisijaisesti vain puhtaalla, hieman kostutetulla liinalla pyyhkimistä säännöllisesti. Tarvittaessa pinnan hoitoon ja ylläpitoon voit käyttää myös laadukkaita Leather Master-nahanhoitoaineitamme

Tuolin koko: 48×90×63 cm.

  • Leveys: 95 cm
  • Korkeus: 74 cm
  • Syvyys: 180 cm
  • Tuotenumero: MYY04144