Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Alta sohvakalusto 3+2

Alta sohvakalusto 3+2

Alta-sohvat muotoutuvat moneksi!

 • Käännettävät selkätyynyt
 • Korkeat jalat helpottavat siivousta
 • Saatavana myös niskatyynyillä (vain myymälöistä)
 • 3-istuttavan sohvan koko 222 x 80 x 80 cm ja 2-istuttavan 157 x 80 x 80 cm
 • Värit harmaa, musta ja sininen

Alta-sohvakaluston tunnistaa viistetystä sekä suoralinjaisesta käsinojasta. Lisäksi sohvassa on käännettävät selkätyynyt, joissa toisella puolella on trendikäs sekä moderni vaakaviisto sisäänveto ja selkätyynyn toinen puoli on taas napitettu retrohenkisesti kahdella isolla napilla. Toimitetaan puisilla, vaaleilla kartiojaloilla.

Sohvan kokonaisilme on kevyt ja ilmava matalan rungon sekä korkeiden jalkojen ansiosta, ja voit viimeistellä sohvasi myös mukavalla niskatyynyllä. Myös väri- jalkavaihtoehtoja löytyy muutamia.

Alta-sohvakalusto on ihanteellinen valinta suurempiin tiloihin, isommalle perheelle ja se soveltuu myös hyvin huoneen tilanjakajaksi. Retrohenkisten sohvien muotokielessä on ripaus modernia twistiä, joka tuo ajatonta ilmettä kotiin. Pehmeä kangasverhoilu on miellyttävän tuntuista ja kankaiden kaikki värivaihtoehdot ovat skandinaaviseen sisustukseen helposti yhdistettävissä. Korkeat sekä alaspäin kapenevat Whitewash-kartiojalat ja kapeat käsinojat tekevät lisäksi sohvista sirot sekä kepeän näköiset. Jalkojen kiinnitys tapahtuu vaihtoehtoisesti joko suoraan käsinojan tai sohvan rungon alle.

Keveydestä huolimatta sohvat ovat rakenteeltaan tukevia. Sohvien rungot on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista sekä kalustelevystä, ja istuimissa on käytetty Zig Zag –jousitusta. Kaikki verhoilupinnat ovat pehmustettuja ja pehmusteena on käytetty hyvin muotonsa säilyttävää vaahtomuovia sekä vanukerrosta lisäämässä istumisen mukavuutta. Selkänojatyynyissä on pehmusteena vaahtomuovi- sekä silikonirouheseos.

Alta-sohvasarjasta löydät mm. 2- ja 3-istuttavat sohvat, kulmasohvat sekä divaanisohvan. Katso kaikki Alta-sohvat tästä

 • Rungon materiaali:

  Tukeva runko on valmistettu massiivipuusta, kestävästä vanerista ja kalustelevystä. Sohvassa on Zig Zag –jousitus. Istuinpehmusteet ovat vaahtomuovia (tiheys HR 30 kg/m3), jonka päällä on miellyttävän pehmeä vanupäällinen. Selkänojatyynyjen pehmusteet ovat 80% vaahtomuovirouhetta ja 20% silikonirouhetta. Viistetty ja suoralinjainen käsinoja (13 cm). Sohvassa on Whitewash-kartiojalat, mutta saatavana on myös muutama muu vaihtoehto.

 • Sohva on verhoiltu Soro-sisustuskankaalla ja sohvan selkätyynyt ovat käännettävät (sisäänveto vs. napitus). Värivaihtoehtoina on saatavana harmaa, musta tai sininen. Lisätietoa verhoilusta saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

 • Takuu: 2 vuotta
 • Tuotenumero: muokattava-MYY04263-MYY04281-MYY04282