Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Rowico Everett ruokapöytä

Rowico Everett ruokapöytä

Moderni Everett-ruokapöytä on täydellinen yhdistelmä puhtaita nykyaikaisia linjoja, Scandinaavista tyylikyyttä sekä kestäviä ja laadukkaita materiaaleja.

  • Koot: 100 x 180 cm ja 100 x 220 cm
  • Värit: valkolakattu ja musta
  • Saatavana lisäksi jatkopala, jolla voit pidentää pöydän jopa 320 cm:iin

Ruokapöytä on valmistettu kestävästi tuotetusta FSC 100% FSC®-sertifioidusta massiivitammesta. Kalusteet valmistetaan aina käsityönä, minkä vuoksi jokainen pöytä on uniikki yksilöllisine sävyineen ja kuvioineen. Massiivitammen jämäkkyys yhdistettynä pulverimaalatun mustan teräsjalan sirouteen ja keveyteen luo upean kokonaisuuden.

Puu on kaunis ja erittäin elävä materiaali, ja kuten kaikkien luonnonmateriaalien, myös puun ulkomuoto muuttuu ajan kuluessa. Lakatut puukalusteet vaativat yleensä vähemmän hoitoa kuin öljytyt ja vahatut pinnat, mutta erilaiset tekijät kuten valo ja pöydän käyttö, vaikuttavat kuitenkin siihen kuinka nopeasti puu ikääntyy ja saa uuden sävyn. Lisähintaan pöytään on lisäksi saatavana molempiin päihin kiinnitettävät jatkopalat (100 x 50 cm), jolloin pöydän maksimipituudeksi tulee 320 cm.

Rowico - laadukkaita huonekaluja jo vuodesta 1971

Rowico on ruotsalainen menestyksekäs perheyritys, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsin länsirannikolla sijaitsevassa Halmstadin kaupungissa. Vuodesta 1971 lähtien yritys on suunnitellut kalusteita, joissa yhdistyy klassinen lähestymistapa tuoreisiin muotoiluideoihin ja käytännöllisyys sekä laadukkuus. Huonekaluissa ei ole hyödynnetty ainoastaan käytettävien materiaalien luonnetta, vaan kalusteet ovat myös sertifioituja.

  • Tuotenumero: muokattava-161983-151615-160938-160937