Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Rocko & Stone ruokaryhmä (1+6)

Rocko & Stone ruokaryhmä (1+6)

Loppuunmyyntituote

Modernia ilmettä ruokailutilaan!

Upea Rocko-ruokapöytä on helppohoitoisuutta ja kestävyyttä arvostavan kuluttajan unelma. Käytännöllisellä lasikannella varustellun pöydän kansi on kivenväriseksi ja näköiseksi maalattua, iskuja kestävää tummaa lasia. Komeuden kruunaavat tukevat mustat pulverimaalatut teräsjalat sekä runko. Tämä tyylikkään ja ajattoman näköinen lasikantinen ruokapöytä sopiikin hyvin skandinaaviseen sisustukseen.

Tyylikäs Stone-ruokatuoli on taas ryhdikäs ja matalaselkänojainen käsinojallinen tuoli, joka huokuu vintage-henkisyyttä. Istuinmukavuutta on paranneltu pehmustetulla istuinosalla, joka on kokonaan verhoiltu upealla, kauniisti tikatulla keinonahalla. Tuolin jalat ovat pulverimaalattua terästä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Vaikuttavan näköisen Rocko-ruokapöydän rouhea matanvärinen kansi on kivipinnoitettua lasia (1 cm), ja mattamustat tukevat teräsjalat ovat 5 cm paksut. Tästä huolimatta pöytä on ilmavan ja siron näköinen, sillä sen muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja lasikannen näyttävyyteen. Moderni ruokapöytä on lisäksi helppohoitoinen, sillä tumma lasikansi ei tarvitse muuta kuin säännöllisen pyyhkimisen. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on kuudelle henkilölle. Pöytä sopii suurempaankin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Stone-ruokatuolit ovat tukevia, mutta kuitenkin kevyet siirrellä. Keveyttä ja ilmavuutta tuolille antaa myös sirot sekä viistot teräsjalat. Istuinosan keinonahkaverhoilu on helppohoitoinen sekä kestävä valinta materiaaliksi, tehden siitä näin myös turvallisen valinnan lapsiperheen ruokatuoliksi. Pyöreä muotokieli pehmentää tuolin ilmettä ja käsinojat helpottavat tuolista nousemista. Tuote toimitetaan kasattuna.

  • Pöytä: P170, K72, L90 cm
  • Tuolin mitat: L58, K88, S49 cm
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03484
  • 1