Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Copenhagen & Concept Black ruokaryhmä (1+6)

Copenhagen & Concept Black ruokaryhmä (1+6)

Moderni ruokaryhmä

Ripaus rustiikkisuutta!

Vaikuttava Copenhagen-ruokapöytä on kodikas ja lämmin ruokailutilan katseenvangitsija. Kannen massiivipuun uniikit yksityiskohdat ja puun luonnolliset virheet, tekevät pöydästä eläväisen ja persoonallisen näköisen. Kansi on pintakäsitelty lisäksi öljyllä, jotta se säilyttää luonnollisen ulkonäön sekä tunnun.

Concept Black –ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni muotoiltu muovi-istuin ja tyylikkäät sekä ajattomat teräsjalat. Muotoon valettu istuinosa tekee siitä käyttöä hyvin kestävän, ja istuinmukavuutta on lisäksi paranneltu pehmustetulla, keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Pienet yksityiskohdat ja massiivitammen uniikit ominaisuudet tuovat ripauksen rustiikkisuutta tähän upeaan Copenhagen-ruokapöytään, joten kahta samanlaista pöytää ei ole olemassa. Kuuden hengen Copenhagen-ruokapöydän kansilevyn paksuus on 3,8 cm ja pöydässä on mustat pulverimaalatut teräslenkkijalat. Normaalia suurempi (100 cm) kannen leveys mahdollistaa lisäksi tilan runsaalle kattaukselle niin arkeen kuin juhlaan.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Concept Black –ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilun helppohoitoisuuden ansiosta, se on myös turvallinen valinta lapsiperheen ruokatuoliksi. Modernin tuolin sirot sekä ilmavat jalat ovat kestävää pulverimaalattua terästä ja musta väri antaa lisäksi ruokailutilaan pienen säväyksen tyylikkyyttä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Pöytä: P200, K75, L90 cm
  • Tuolin mitat: L48, K85, S55 cm
  • 1
  • Takuu: 1 vuotta
  • Tuotenumero: MYY03483