Maskun Kalustetalo Oy
KATSO KREISIT TARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Olivia & Concept White ruokaryhmä (1+4)

Olivia & Concept White ruokaryhmä (1+4)

Keittiön helmi!

Minimalistinen ja näyttävä Olivia-ruokapöytä on modernin keittiön keskipiste tuoden skandinaavista tyyliä ruokailutilaan. Näppäränkokoinen pöytä toimii myös pienemmässäkin asunnossa. Selkeälinjaisen pöydän ohut kansi ja hivenen alaspäin kapenevat jalat keventävät pöydän ilmettä ja kapea metallireuna viimeistelevät modernin tyylin.

Concept White –ruokatuolissa yhdistyy upeasti moderni muotoiltu muovi-istuin ja tyylikkäät sekä ajattomat teräsjalat. Muotoon valettu istuinosa tekee siitä käyttöä hyvin kestävän, ja istuinmukavuutta on lisäksi paranneltu pehmustetulla, keinonahalla verhoilulla istuinosalla. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun mattapintaisen Olivia-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Tyylikkäässä pöydässä on 1,8 cm paksu MDF-kansi ja massiivipuusta valmistetut jalat. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on neljälle henkilölle. Pöytä sopii pienempäänkin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Sirosta olemuksestaan huolimatta Concept White –ruokatuolit ovat tukevia ja istuinosan keinonahkaverhoilun helppohoitoisuuden ansiosta, se on myös turvallinen valinta lapsiperheen ruokatuoliksi. Modernin tuolin sirot sekä ilmavat jalat ovat kestävää pulverimaalattua terästä ja valkoinen väri antaa lisäksi ruokailutilaan pienen säväyksen tyylikkyyttä. Tuote toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Leveys: 85 cm
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 130 cm
  • Tuolin mitat: K85, L48, S55 cm
  • Ruokapöydän kansi on MDF-levyä (1,8 cm). Jalat on valmistettu massiivipuusta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin muotoon valettu kuppi-istuin on PP-polypropeenia ja jalat pulverimaalattua terästä. Istuinpehmuste on vaahtomuovia ja se on verhoiltu keinonahalla. Ruokatuoli toimitetaan osissa, mutta se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

  • Tuotenumero: MYY03549