Maskun Kalustetalo Oy
KATSO SUPERTARJOUKSET
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Olivia & Cubic ruokaryhmä (1+4)

Olivia & Cubic ruokaryhmä (1+4)

Ripaus samettia tuo ruokailutilaan ylellisyyttä!

Minimalistinen ja näyttävä Olivia-ruokapöytä on modernin keittiön keskipiste tuoden skandinaavista tyyliä ruokailutilaan. Näppäränkokoinen pöytä toimii myös pienemmässäkin asunnossa. Selkeälinjaisen pöydän ohut kansi ja hivenen alaspäin kapenevat jalat keventävät pöydän ilmettä ja kapea metallireuna viimeistelevät modernin tyylin.

Moderni Cubic-ruokatuoli on yhdistelmä eleganttiin seurusteluun sopivaa linjakasta muotokieltä sekä samettikankaan tuomaa ylellistä tunnelmaa. Täysin verhoillun ruokatuolin istuinosan istuinmukavuus viimeistelee ruokailunautinnon, ja selkänojan metallinen kahva helpottaa tuolin siirtelyä. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun mattapintaisen Olivia-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Tyylikkäässä pöydässä on 1,8 cm paksu MDF-kansi ja massiivipuusta valmistetut jalat. Istumapaikkoja suorakaiteen muotoisessa ruokapöydässä on neljälle henkilölle. Pöytä sopii pienempäänkin tilaan ja se on helppo sijoittaa niin seinän vierustalle kuin keskelle huonetta.

Muhkean Cubic-ruokatuolin matala selkänoja, harmaa samettikangasverhoilu ja metallikahva antavat juhlallisen fiiliksen arjen keskelle. Sirot, valkoiseksi maalatut jalat kapenevat hivenen alaspäin ja kestävä Hombre-samettiverhoilu tekee tuolista pitkäikäisen ja turvallisen valinnan myös lapsiperheen ruokatuoliksi. Hyvä hoito ja kankaasta huolehtiminen takaavat sametille pitkän iän. Säännöllinen imurointi ja harjaus pitävät irtolian ja pölyn loitolla sekä hidastavat sametin ikääntymistä.

  • Leveys: 85 cm
  • Korkeus: 76 cm
  • Pituus: 130 cm
  • Tuolin mitat: K91, L44, S57 cm
  • Ruokapöydän kansi on MDF-levyä (1,8 cm). Jalat on valmistettu massiivipuusta. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Ruokatuolin tukeva istuinrunko on materiaaliltaan massiivipyökkiä ja kahva ovat materiaaliltaan metallia. Istuin- ja selkänojapehmusteet ovat vaahtomuovia. Ruokatuoli on täysin valmiiksi kasattu.

  • Tuotenumero: MYY03545