Maskun Kalustetalo Oy
KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Saana ruokaryhmä (1+2)

Saana ruokaryhmä (1+2)

Tyyliä edulliseen hintaan!

Edullinen Saana-ruokapöytä on todellinen ruokapöytien yleismalli, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Perinteikkään ruokapöydän runko on tukevaa massiivikoivua ja kansi on valmistettu kestävästä MDF-levystä. Keveä ja ajaton pöytä on helppo myös yhdistää erilaisten ruokatuolien kanssa yhteen.

Selkeälinjaisen Saana-hupputuolin kangasverhoilu pehmentää tuolin ilmettä ja tuo myös pehmeää muotokieltä keittiöön, lisäksi kauttaaltaan pehmustetuilla tuoleilla pöydän ympärillä viihtyy kauemminkin. Runko on valkoiseksi maalattua pyökkiä ja verhoiluna on ajaton hiilenharmaa sisustuskangas. Lisätietoa saat lähimmästä Masku-myymälästäsi.

Valkoiseksi maalatun Saana-ruokapöydän muotoilu perustuu selkeisiin linjoihin ja siro pöytä luo kevyen ja ajattoman kauniin ilmeen ruokailutilaan. Ryhdikkäässä pöydässä on jämäkkä MDF-kansi sekä tukevat massivipuiset jalat. Helppohoitoinen pöytä ei vaadi muuta huoltoa kuin puhtaanapidon. Pyyhi kuivalla tai kostealla rievulla ja käytä tarvittaessa mietoa veteen sekoitettua puhdistusainetta. Istumapaikkoja neliön muotoisessa ruokapöydässä on kahdelle ja pöytä sopii pieneenkin tilaan. Se on helppo myös sijoittaa seinän vierustalle.

Ryhdikkäällä Saana-ruokatuolilla saat silmäniloa ruokailutilaan. Tuolin korkea selkänoja ja kauttaaltaan vaahtomuovitäytteellä pehmustettu istuinosa, lisää istumisen nautintoa ja tuolin ulkonäön täydentävät ajaton huonekalukangasverhoilu sekä sirot valkoiseksi maalatut pyökkijalat.

  • Leveys: 68 cm
  • Korkeus: 75 cm
  • Syvyys: 68 cm
  • Tuolin mitat: K90,L51 cm
  • Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua massiivikoivua. Kansi materiaali on kestävää valkoiseksi maalattua MDF-levyä. Ruokapöytä toimitetaan osissa, ja se on käyttövalmis kun vain jalat ruuvataan kiinni.

    Runko ja jalat ovat valkoiseksi maalattua pyökkiä. Istuinosa on verhoiltu hiilenharmaalla verhoilukankaalla, ja pehmusteet ovat vaahtomuovia. Tuoli toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Tuotenumero: MYY03571

Voisit kiinnostua myös näistä

Saman sarjan tuotteet