Maskun Kalustetalo Oy KATSO TARJOUSTUOTTEET!
Etusivu Tuotteet Ruokailutilan kalusteet Ruokailuryhmät Fly White moottorisänky (90x200 cm)

Fly White moottorisänky (90x200 cm)

Ainutlaatuinen ja innovatiivinen pehmustekokonaisuus!

Avainlippu-tunnuksen saanut FLY-mallisto on uusi kotimainen, Seinäjoella valmistettu sänkymallisto, joka on kehitetty tukemaan kehon hyvinvointia ja lisäämään nukkumismukavuutta.

Malliston FLY White –moottorisänky on muhkea vuodekokonaisuus, joka muovaa upeasti makuhuoneen luonnetta ja FLY-rakenteen huippuominaisuudet antavat lisäksi pehmeän ja samalla jämäkän tuen koko vartalollesi. Vuodekokonaisuus koostuu kahdesta erillisestä 90x200 runko- ja patjaosasta. Voit valita molempiin patjoihin samat kovuudet tai toiseen mediumin ja toiseen hardin. Myös petauspatjat ovat erilliset. Myös hengittävät kuidut ja joustokudos sekä hengittävyyttä tehostava FLY Air –verkkorakenne patjan reunaosissa, takaavat miellyttävän raikkaat yöunet.

Mustalla keinonahalla verhoiltu Fly White -moottorisänky tuo tyylikkyydellään arvokkuutta makuuhuoneisiin. Mustan heijastamattoman keinonahan vuoksi Fly White -patjasarja sopii monenlaisiin makuuhuoneisiin. Tyylikkyyden lisäksi Fly White -patjasarjassa on erinomaiset nukkumisominaisuudet.

  • Leveys: 90 cm
  • Pituus: 200 cm
  • Tuotenumero: muokattava-MYY04111-MYY04112